leksoz 95 ارسال شده در دی 90 سلام قبل از ارسال جستجو کردم مشکلات جی کامنت همه با مشکلمن فرق داشتن! من نصب کردم خوب هم کار میکرد اما خود به خود امروز تصویر امنیتیش قطع شد هنگام ارسال نظر:64 (35): رفتم داخل مدیریت چک کنم نظراتم رو دیدم کلا توی لیست کاموننتها نیست سیستم نظر دهی!:64 (34): اما داخل مدیریت پلاگینها میرم فعال هست 3 پلاگین جی کامنت مشکل از کجاست؟:64 (32): ایا امکانش هست از نصب ماژول های دیگه باشه؟اخه ماژول چت با مدیر سایت و ذکر ایام هفته رو نصب و فعال کردم حالا این مشکل پیش اومده!:x (7): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در دی 90 سلام.دموی سایت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 داخل امضا هست: www.milad.asia نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 دوستان اگه حذف کنم دوباره نصب کنم نظرات قبلیم هم میپره؟ گرفتار شدم سر این داستان :x (20): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز افزونه رو دوباره نصب کنید/ آخرین نسخه باشه بهتره (بهترین راه حل) ممکنه نظرات حذف بشه آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 اخه یه چیز دیگه ببینید الان جی کامنت چند پلاگین هستش درسته....همه روپاک کنم؟ یا نیازی نیست هر چند پلاگین نوع جی کامنت روپاک کنم شاید این طوری نظراتم پاک نشه.. خود به خود این طوری شده احتمال داره دوباره هم بشه دیگه درسته؟راهی هست بفهمم با چی تداخل داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در دی 90 شما نیازی نیست افزونه ای رو حذف کنید فقط یک بار دیگر کامپوننت جی کامنت رو نصب نمایید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام برای اطمینان قبل از هر کاری شما از جداول این افزونه در دیتابیس یک بک آپ بگیرید تا در صورت لزوم بتونید نظرات رو برگردونید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 خوب من الان نصب کردم و نصب هم شد... اما باز قسمت نظرات توی لیست کامپوننت ها نیومده! و داخل سایت این ادرس رو ببینید: http://milad.asia/aks-haye-siyte/54-ax-1390/103-aks-20101390.html قسمت نظرات هست اما کد امنیتی نیست...و گفتم داخل مدیریت هم نیست کلا گزینش تو لیست... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام با قالب دیگری هم تست کنید ببینید مشکل پابرجاست یا خیر... (قالب های پیشفرض جوملا) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 بله تست کردم مشکل پا بر جاست! با قالب های پیش فرض دیگر تست کردم همین طوری بود...[ الان قالب رو عوض کردم الان قالب رو عوض کردم ببینید مشکلم پا برجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام پس کامپوننت رو الان دارید و در لیست کامپوننتها هست درسته!؟ در مورد کد امنیتی نیز اگر در تمامی قالبها صدق می کنه احتمال قوی مشکل از تداخل یکی از افزونه ها هست که یکی به یک باید تست کنید مخصوصا پلاگین ها...) می تونید افزونه رو هم بطور کامل حذف و نصب مجدد کنید [نسخه ای که آقای پارسا در انجمن قرار دادند رو نصب کنید] (قبل از این کار از جداول این افزونه در دیتابیس بک آپ بگیرید تا در صورت لزوم بتونید نظراتتون رو برگردونید...) برای غیر فعال کردن کدامنیتی در مدیریت کامپوننت به تب " سطح دسترسی " مراجعه کنید و تیک گزینه " فعال كردن تصوير امنيتي " را بردارید و ذخیره کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 با سلام پس کامپوننت رو الان دارید و در لیست کامپوننتها هست درسته!؟ در مورد کد امنیتی نیز اگر در تمامی قالبها صدق می کنه احتمال قوی مشکل از تداخل یکی از افزونه ها هست که یکی به یک باید تست کنید مخصوصا پلاگین ها...) می تونید افزونه رو هم بطور کامل حذف و نصب مجدد کنید [نسخه ای که آقای پارسا در انجمن قرار دادند رو نصب کنید] (قبل از این کار از جداول این افزونه در دیتابیس بک آپ بگیرید تا در صورت لزوم بتونید نظراتتون رو برگردونید...) برای غیر فعال کردن کدامنیتی در مدیریت کامپوننت به تب " سطح دسترسی " مراجعه کنید و تیک گزینه " فعال كردن تصوير امنيتي " را بردارید و ذخیره کنید... موفق باشید نه کامپوننت در لیست کامپوننتها نیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــستش!!! داخل مدیریت پلاگین ها هست اما اسمش توی لیست کامپوننتها نیست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 به مسیر زیر مراجعه کنید ببینید اگر کامپوننت مورد نظر در حالت غیر فعال هست فعالش کنید: مدیریت سایت / افزونه ها / نصب/حذف ---> تب " کامپوننت ها " موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 بله غیر فعال بود و فعال کردمش! درست شد کد امنیتی و ارسال اما یه تغییری کرده! بالای پستم(فقط در ادامه مطالب ها)3 علامت مشاهده در قالب PDF | چاپ | فرستادن به ایمیل اضافه شده و قسمت مثبت منفی نظرات رفته... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 در تنظیمان افزونه بررسی کنید که نظرسنجی فعال هست یا خیر... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 عزیز میگم که تنظیمات افزونه واسم نمیاد! اسم سیستم نظرات توی لیست کامپوننت هام نیست که برم توی تنظیمات جی کامنت که... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 ! مگر شما طبق ارسال 14 این تاپیک کامپوننت رو فعال نکردید!؟ بله غیر فعال بود و فعال کردمش! با این کار لینک این کامپوننت به منو کامپوننت ها باید اضافه بشه و به تنظیماتش دسترسی داشته باشید! کش جوملا رو پاک کنید و بررسی کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 بله فعال کردم ولی نیومد.. حالا بله کش ها رو پاک کردم اومد گزینه ی نظرات داخل لیست کاموننتها... در تنظیمان افزونه بررسی کنید که نظرسنجی فعال هست یا خیر... موفق باشید بله فعال هستش... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 یعنی با توجه به فعال بودن باز شما قسمت مثبت و منفی رو ندارید!؟ (یک نظر بعنوان تست ارسال کنید و این مورد رو بررسی کنید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 نه دیگه سایت رو که ادرس دارید خودتون باز کنید ادامه مطالب...اخرش ببینید دیگه مثبت و منفی در کار نیست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 در تنظیمات کامپوننت مورد نظر نظر سنجی رو غیر فعال و ذخیره کنید - مجدد نظر سنجی رو فعال و ذخیره کنید و بعد در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 اقا این موارد رو هم انجام دادم! یه چیزی...نیازی نیست چیزی دیگه نصب کنم؟کش ها رو حذف کردم اما بازم نشد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام در صورت امکان اطلاعات ادمین سایت رو + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 سلام ممنون دوست عزیز...مشکل از کجای کارم بود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر