rose 0 ارسال شده در دی 90 با سلام من توی سایتم یک ماژول ام پی تری پلیر ساده و یک پلاگین پخش صدا در مطالب نصب کردم. ابتدا بدون مشکل صدا را پخش می کردند اما متوجه شدم وقتی براوزر خود را به ورژن بالاتر ارتقا می دهم دیگر صدا پخش نمی شود، می خواستم اگر امکان دارد دلیلش را برایم توضیح دهید. ( با همه ی براوزرها امتحان کردم) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام یعنی شما همه مرورگرهاتو ارتقا دادی؟ شما با کدوم نسخه کار می کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در دی 90 به عنوان مثال با (Mozilla Firefox 9.0.1 Final) صدا پخش نمی شه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 احتمالا بخاطر مشکل با پخش از روی فایل فلش داره چون این پلیر بصورت فلش در سایت نمایش داده میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در دی 90 مشکل چه جوری حل می شه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 من الان رفتم تو سایت سازنده دمو افزونه رو دیدم اونجام صدا نیومد مشکل ازطرف پلیر فلشه یعنی مشکل از مرورگره و پلاگین فلش پلیرش احتمالا بهتر یه افزونه دیگه نصب کنی ببینی همین مشکل رو داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در دی 90 ممنون از توجه شما به جز این پلیر ، پلاگین پخش صدا در مطلب هم همین مشکل رو داره ( پلاگین zaudioplayer ) . یه بار هم این پلاگین رو با (AllVideos )by JoomlaWorks)) عوض کردم باز صدا پخش نشد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 پس دیگه صد در صد مشکل از مرورگر و پلیر فلش سیستم هست می تونید از کدهای مخصوص برای پخش صدا در سایت استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 سلام من با مرور گر Mozilla Firefox 9.0.1 Final وارد سایت شما شدم صدا پخش شد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 90 بر روی سیستم خود دانلود منیجر دارید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در دی 90 بر روی سیستم خود دانلود منیجر دارید ؟ بله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 من در چند سایت دیگه هم با فایرفاکس 9 رفتم ولی صدای فلش ها رو پخش نمی کرد شما آخرین نسخه فلش پلیر رو روی سیستمون نصب کنید ببینید مشکل حل میشه من دانلود منیجر دارم وقتی میرم سایت شما می خواهد فایل صوتی رو دانلود کنه مشکل از افزونه نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در دی 90 من در چند سایت دیگه هم با فایرفاکس 9 رفتم ولی صدای فلش ها رو پخش نمی کرد شما آخرین نسخه فلش پلیر رو روی سیستمون نصب کنید ببینید مشکل حل میشه من دانلود منیجر دارم وقتی میرم سایت شما می خواهد فایل صوتی رو دانلود کنه مشکل از افزونه نیست سلام من Flash Player 11.1.102.55 رو نصب کردم ولی بازم صدا پخش نشد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 افزونه دیگه ای رو هم تست کردید یا فقط با همین مشکل دارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در دی 90 قبلا هم گفتم، با پلاگین های پخش صدا در مطلب هم مشکل دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 تا جایی که مربوط به جوملا میشه هیچ مشکلی نیست مشکل از مرورگره و من دیگه راهنمایی به ذهنم نمیرسه سئوالتون در انجمن های نرم افزار موجود بیان کنید شاید راهی بلد باشند یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر