babaksm 0 ارسال شده در دی 90 ماژول ملت برای ویرچو ، واحد تومان هم در قسمت تنظیمات داره ولی بعد اعمال عوض نمیشه چطوری میشه به صورت دستی عوض کرد تمام قیمتهای من تو سایت تومان است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام کش مرورگرتون رو پاک کنید و دوباره امتحان کنید در صورت امکان دموی انلاین بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
babaksm 0 ارسال شده در دی 90 سلام کش مرورگرتون رو پاک کنید و دوباره امتحان کنید در صورت امکان دموی انلاین بگذارید درست نشد مشکل اینه که چون ویرچومارت بیشتر از 1.000.000 رو تو قیمتها نشون نمیده و من مجبور شدم تومان گذاشتم-حالا زمان خرید سایت بانک همون مبلغ رو ریال نشون میده اگه پیشنهاد دیگه ای دارین واسه حل مشکل خوشحال میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliiiii 11 ارسال شده در دی 90 به احتمال زیاد پاسخ خود را اینجا خواهید یافت: http://forum.joomina.ir/thread-8820.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در دی 90 سلام کش مرورگرتون رو پاک کنید و دوباره امتحان کنید در صورت امکان دموی انلاین بگذارید درست نشد مشکل اینه که چون ویرچومارت بیشتر از 1.000.000 رو تو قیمتها نشون نمیده و من مجبور شدم تومان گذاشتم-حالا زمان خرید سایت بانک همون مبلغ رو ریال نشون میده اگه پیشنهاد دیگه ای دارین واسه حل مشکل خوشحال میشم سلام این مشکل رو می شه از طریق دیتا بیس بر طرف کرد یعنی می شه مبالغ بیشتری رو هم وارد این کار با افزایش طول فیلد مربوطه می باشد مشکل بعد که مربوط به ریال یا تومان می شه به خاطر اعمال نشدن تغییر بعد از ذخیره افزونه می باشد که به صورت دستی اون رو هم می شه رفع اش کرد در پوشه ادمین وارد پوشه کامپوننت شوید و از ان بخش کامپوننت ویرچومارت رو انتخاب کنید از درون پوشه classes را انتخاب کنید بعد به بخش پیمنت بروید و از انجا وارد فایل ps_joominamellat.cfg.php شوید و define ('UNIT', 'r'); رو اعمال کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
babaksm 0 ارسال شده در دی 90 بله با ویرایش واحد در فایل php درست شد ممنون اما افزایش رقم قیمتها رو از طریق دیتا بیس من در جایی به طور کامل ندیدم- اگه بلدید ممنون میشم چون مشکل خیلی افراده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliiiii 11 ارسال شده در بهمن 90 سلام به همه دوستان عزیزم لطفاً در مورد مشکل افزایش ارقام قیمت ها در دیتابیس راهنمایی کنید. پستی در فروم در این رابطه نبود. در ویرچومارت قیمت ها زیر 6 رقم مشکل ندارند اما اگر مثلا قیمت باشه 21,756,000 این رو 10,000,000 نشون میده با سپاس :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net.keyhan 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام برای افزایش ارقام قیمت در دیتابیس باید به phpmyadmin هاستتون برید و در جدول vm_product_price در فیلد product_price که به صورت (decimal(12.5 است مقدار را تغییر دهید و مثلا (decimal(65 کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر