larsa.ir 1 ارسال شده در دی 90 با سلام من یه کامپوننت فارسی تیکت دهی برای جوملا 1.7 میخواستم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blueline 0 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز از huru help desk استفاده کنید فارسی سازیش هم کاری نداره فایل language داره و حدود 100 خط بیشتر نیست 15 دقیقه بیشتر طول نمیکشه تا فارسی کنید!(از دریمویور استفاده کنید)! سیستم تیکت دهی و پشتیبانی فوق العاده ای هست!خودم برای یه سایت ازش استفاده کردم راضی بودن! ولی چک نکردم 1.7 رو ساپورت میکنه یا نه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام به این لینک مراجعه کنید http://extensions.joomla.org/extensions/clients-a-communities/help-desk نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. یکی از بهترین ها برای این کار RSTickets!Pro هست.که فکر کنم از اینی که دوستمون معرفی کرد بهتره. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر