rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 با سلام!من می خوام اواتار واسه قسمت نظارت سایتم بزارم اما این افزونه رو نصب کردم و طبق بحث هایی که توی پست های قبل انجام شده انجام دادام اما نشد بتازم!من اینو نصب کردم اما نمیدونم چه جوری و کجا اواتار رو قرار بدم اسم افزونه plg_jcomments_davatar_0.1.0 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 90 وارد کامپوننت بشوید. قسمت تنظیمات-- سطح دسترسی-- و نمایش آواتور را تیک بزنید و ذخیره کنید و پلاگین زیر را نصب و فعال کنید دانلود jcomments avatar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 با سلام!من این کار رو کردم!حالا میشه بهم بگید که چه طوری اواتار مخصوص رو قرار بدم؟داداش علی تورو خدا کمک کن!من اینو نصب کردم!حالا بگو چه کنم که اون اوتار مورد نظرم رو جایگزین این کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 90 داداش گلم چرا شما یکم دقت نمی کنید! آنجا نوشته Avatar Source یعنی منبعش کجا باشه؟ از هر کدوم از افزونه هایی که الان روی سیستم جوملاتون موجود دارید اگر هم بدون آواتار بود از اینجا لود میشه: components\com_jcomments\images\no_avatar.png خب برای پیش فرض این عکس را تغییر بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 خوب داداشم من میخوام فقط برای خودم باشه!حالا اگه کسی دیگه هم خواست میشه واسش یکی دیگه بزارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 90 ببینید آواتار از یک کدام از این افزونه ها لود میشه. و اگر در یکی از آن سیستم ها(Avatar Source)، آواتار موجود بود، در اینجا هم لود میشه پس برای کل کاربران (بدون) components\com_jcomments\images\no_avatar.png لود میشه (پیش فرض) و بقیه آواتارها ویژه آن کاربرها هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 داداشم تمام حرفات درسته!اما من الان یه اواتاری تو سیستمم هست!الان اونم اپ کردم و توی پوشه components\com_jcomments\images\no_avatar.png گذاشتم!اما بازم همون معمولیه رو نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 90 خیلی عجله نکنید! من تست کردم شما یکبار دیگه رفرش بفرمائید، یا یک نظر جدید ارسال کنید و تایید کنید تا با عکس جدید ظاهر بشود در ضمن اندازه آواتار بهتره 32×32 باشه و با فرمت png موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 ای ولاا داش علی!نوکرتم!دستت طلا مدیر محبوب:heart::heart::heart::heart::heart::heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر