leksoz 95 ارسال شده در دی 90 سلام دوستان من این پلاگین رو نصب کردم و فعال کردم حال داخل ادیتور خودم دکمه html رو میزنم انتهای کدها مثلا میزنم: {xtypo_alert }متن شما { /xtypo_alert } حال باید داخل کادر مخصوص اخطار عبارت متن شما ظاهر شه درسته؟ اما نمیشه اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام به کد دقت کنید نباید هیچ فاصله ای باشه و در توضیحات افزونه هم آمده ! کدی که الان شما قرار دادید اشتباه هست: (بعنوان مثال بین عبارت شما و { رو دقت کنید) در واقع باید به این شکل باشه تا درست عمل کنه: (بدون هیچ فاصله ای بین کاراکترها...) {xtypo_alert}متن شما{/xtypo_alert} موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 بازم نمیشه و همین متن بدن فاصله میاد داخل متن!اصلا کلا همین متن کد شما رو کپی کردم بازم نشد که عکس میزارم عکس رو ببینید: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام این پلاگین رو بعد از نصب فعال کردید یا خیر!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 بله فعال هستش... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 حذف و نصب مجدد پلاگین موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 اقا از همون سایت جومینا دانلود کنم دیگه همون خوب هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام بله دوست عزیز اگه خوب نبود که منتشر نمی شد از جومینا دریافت و نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 حذف کردم و دوباره نصب کردم... باز هم همون مشکل هست! ببینم باید داخل صفحه دکمه html رو بزنم و مثلا این متن رو بزارم: {xtypo_alert}متن شما{/xtypo_alert} بعد insert رو بزنم دیگه اون وقت باید بیاد درسته؟ اما وقتی میزنم insert رو همون نوشته ی {xtypo_alert}متن شما{/xtypo_alert} میاد همونجایی که تو صفحه ادیتور html گزاشتم... نمیدونم دیگه باید چی کارش کنم سلام دوستان من این پلاگین رو نصب کردم و فعال کردم حال داخل ادیتور خودم دکمه html رو میزنم انتهای کدها مثلا میزنم: {xtypo_alert }متن شما { /xtypo_alert } حال باید داخل کادر مخصوص اخطار عبارت متن شما ظاهر شه درسته؟ اما نمیشه اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون یه چیز دیگه ای هم که هست اینه داخل جومینا جلوه های متن 2 هم هست که به نام پلاگین: icontent_buty_plugin_joomina_ir هستش من اینو هم نصب کردم اینم همون طوری هستش و کلا کد ها رو میدم خود کد رو بازم نشون میده! اینو از ادرس : http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=66&Itemid= دانلود کردم...===================== ===================== راستی امکانش هست از سطح دسترسی پوشه ها باشه؟ این عکس رو ببینید: دقیقا دو تای اخر غیر قابل ویرایش هستند! پوشه Log ($log_path) /home/milad/domains/milad.asia/public_html/logs// پوشه Temp ($tmp_path) /home/milad/domains/milad.asia/public_html/tmp// و هر کاری هم مینم قابل ویرایش نمیشن!:x (34): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام یه جای کار اشتباه می کنید! نیاز به صفحه html نیست داخل خود ادیتور هم می تونید بزارید و مطلب رو منتشر کنید... در خصوص اون دو مسیر هم بله حتما باید قابل نوشتن باشند که در حال حاضر با توجه به هاست قبلی تنظیم هستند... ( با الگو گرفتن از مسیر " پوشه ذخیره ساز " این 2 مسیر رو از طریق تنظیمات کلی تغییر و ذخیره کنید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام شما بدون استفاده از دکمه toggle کد رو قرار بدید (مثل یک متن عادی!) اگر باز درست نشد ، با ادیتور دیگه ای تست کنید(مثل: jce) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 با سلام یه جای کار اشتباه می کنید! نیاز به صفحه html نیست داخل خود ادیتور هم می تونید بزارید و مطلب رو منتشر کنید... در خصوص اون دو مسیر هم بله حتما باید قابل نوشتن باشند که در حال حاضر با توجه به هاست قبلی تنظیم هستند... ( با الگو گرفتن از مسیر " پوشه ذخیره ساز " این 2 مسیر رو از طریق تنظیمات کلی تغییر و ذخیره کنید) موفق باشید این قسمت ( با الگو گرفتن از مسیر " پوشه ذخیره ساز " این 2 مسیر رو از طریق تنظیمات کلی تغییر و ذخیره کنید) رو بیشتر توضیح بدید ممنون میشم...========================== ========================== سلام شما بدون استفاده از دکمه toggle کد رو قرار بدید (مثل یک متن عادی!) اگر باز درست نشد ، با ادیتور دیگه ای تست کنید(مثل: jce) بله درست شد...مشکل من همین جا بود! هر دفعه html میزدم و یا toggle میزدم نمیشد این سری مثل متن عادی زدم درست شد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 در تصویری که قرار دادید مشخص هست! شما دو مسیر tmp و logs رو در تنظیمات کلی در تب های " سیستم و سرور " به شکل زیر وارد و ذخیره کنید: /home/miladasi/public_html/logs /home/miladasi/public_html/tmp موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 خوب بله حال اون 2 تای اخر هم قابل ویرایش شدند... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر