AArman 0 ارسال شده در دی 90 سلام من محتویات سایتمو به دلایلی پاک کردم حالا یه بکاپ که توسط سی پنل گرفتم دارم واسه ریستور کردنش باید چی کار کنم راستی من از قسمت backup wizard سی پنل بکاپ گرفتم نمیدونم باید از جای دیگه ایم میگرفتم یا نه؟؟ حالا با این بکاپ سایتم مید بالا یا نه؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام راحترین روش اینه که به ادمین هاست بگید که برای شما بک آپ گرفته شده رو ریستور کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در دی 90 سلام من محتویات سایتمو به دلایلی پاک کردم حالا یه بکاپ که توسط سی پنل گرفتم دارم واسه ریستور کردنش باید چی کار کنم راستی من از قسمت backup wizard سی پنل بکاپ گرفتم نمیدونم باید از جای دیگه ایم میگرفتم یا نه؟؟ حالا با این بکاپ سایتم مید بالا یا نه؟؟؟؟ دوست عزیز، لطفا به پیغام خصوصیت توجه کن و تاپیک پشت سر هم، باز نکن از جایی که هاست گرفتی بگو همه چیزتو پاک کنند (همه فایل هاتو هم من به روی سرورم انتقال دادم) هاستت مشکل پیدا کرده و شما از اشکال جند تا بک اپ گرفتید که ریستورش هم سودی نداره موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر