masi_b 0 ارسال شده در دی 90 با سلام من الان چند وقته که مشکل دارم مطرح کردم ولی ظاهرا هیچ کدوم از دوستان نمی دونه !! من از مدیران میخوام کمک کنن آقای تهرانی ... وقتی که روی localhost و phpmyadmin کلیک میکنم توی browser ارور HTTP Error 404. The requested resource is not found. میده ویندوز رو عوض کردم درست شد ولی بعد 1 هفته 2باره خود به خود همین ارور رو میده هیچ کار خاصی هم انجام ندادم iis هم غیر فعاله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 90 از چه سرور مجازی استفاده میکنید wamp یا xamp ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masi_b 0 ارسال شده در دی 90 از چه سرور مجازی استفاده میکنید wamp یا xamp ؟ هم wamp رو تست کردم هم Xampp از چه سرور مجازی استفاده میکنید wamp یا xamp ؟ هم wamp رو تست کردم هم Xampp به نتیجه رسیدید !!!!!!؟؟؟؟؟ واقعا مشکل دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام شما سرور مجازی رو حذف کنید و دوباره نصب کنید شما وقتی ویندوز رو عوض کردید و درست شده ممکن هست سیستم شما ویروسی باشه و به این دلیل پورت های لوکال شما رو از کار بندازه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masi_b 0 ارسال شده در دی 90 سلام شما سرور مجازی رو حذف کنید و دوباره نصب کنید شما وقتی ویندوز رو عوض کردید و درست شده ممکن هست سیستم شما ویروسی باشه و به این دلیل پورت های لوکال شما رو از کار بندازه! چندین بار حذف کردم و 2باره نصب کردم ولی بی فایده بود سیستمم ویروس نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 احتمال ویروس زیاد هست شاید هم نرم افزاری رو نصب کردید که پورت های شما رو اشتغال کرده پورت هاتون رو هم چک کنید(پورت های لوکال!) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در دی 90 درود دوست عزیز از چه سیستم عاملی استفاده می کنید ( xp یا 7 ) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز آیکون ومپ سرور سبز می شود؟ اگر از اسکایپ استفاده می کنید اون رو حذف کنید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام وقتی هم با ومپ و هم با xamp این مشکل رو دارید معنیش اینه که سیستم تون یا سیستم عاملتون مشکل داره عوامل زیادی می تونه باعث این مشکل بشه یکیش اینترنت سکوریتی ها یا فایروال ها ویروس ها اسکایپ و... بهتر اینجا دنبال راه حل باشید http://forum.wampserver.com/read.php?2,66196 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در دی 90 سلام از چه ورژنی استفاده میکنی؟ ورژنهای دیگه هم استفاده کن من از اسکایپ هم استفاده میکنم اما هیچ مشکلی با لوکال ندارم :afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masi_b 0 ارسال شده در دی 90 ورژن ومپ من WampServer Version 2.1 Created by Romain Bourdon (romain@romainbourdon.com) هستش البته ورژن 2 رو هم تست کردم ویندوزمم 7 آیکنش باید سرخابی باشه ولی نارنجی الان سلام از چه ورژنی استفاده میکنی؟ ورژنهای دیگه هم استفاده کن من از اسکایپ هم استفاده میکنم اما هیچ مشکلی با لوکال ندارم :afro: ورژن ومپ من WampServer Version 2.1 Created by Romain Bourdon (romain@romainbourdon.com) هستش البته ورژن 2 رو هم تست کردم ویندوزمم 7 آیکنش باید سرخابی باشه ولی نارنجی الان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر