mhda74 2 ارسال شده در دی 90 سلام اول به سایت زیر برید : سایت حالا به من بگید از چه افزونه ای استفاده کنم تا منوهای بالاش دقیقا مثل این سایت بشه؟؟ برای تب های سمت راستی چطور؟ خیلی ممنون از همگی :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در دی 90 اون بالا منوی خود قالب هست splitMenu یا MegaMenu یا sockerfish menu تو قالب های جدید فریم ورک دار کمپانی های قالب سازی جدیدا مورد استفاده قرار می گیرند برای اینکه قالب سادتون به این صورت بشه، باید طبق آموزش گام به گام اون کمپانی که قالب سایتتون رو ازش گرفتید، فریم ورک مربوطه رو نصب کنید و دستکاری هایی هم تو چند تا فایل انجام بدید تا اینطوری بشه ---------- برای تب هم میتونید از پلاگین تب ساز جومینا استفاده کنید یا از تو گوگل جومینا رو سرچ کنید جستجو یا به اینجا هم سری بزنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhda74 2 ارسال شده در دی 90 تب ساز رو به راحتی پیدا کردم ولی نتونستم مثل منوی قرمز بالای اون سایت منو بسازم !! کسی نمیدونه باید چی کار کنم ؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 90 ببینید این افزونه بکار شما میاد: Free Dropline Menu نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر