s1r101 0 ارسال شده در دی 90 با سلام خدمت همگی من سوالی دارم که شاید یکم تخصصی باشه اما خیلی دوست داشتم بدونم و خیلی به کارم میاد جوملا من 1.5 هستش من میخوام مثلا یک ماژول خاصی رو در صفحه ای خاص نشان نده و غیر فعال باشه تو اون صفحه و سوال دومم مثل همینه اما میخوام منویی خاص در صفحه خاص نشون داده نشه و غیر فعال باشه تو اون صفحه اگه کمک کنید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 90 در پائین قسمت ویرایش ماژول، گزینه تخصیص منو هست، که هر منویی را که کم کنید دیگر در آن صفحه نمایش داده نمی شود منو هم به همین صورت است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
s1r101 0 ارسال شده در دی 90 ممنون از جوابتون این روش رو بلد بود اما متاسفانه جوملام خراب بود فکر میکدم این روش کار نمیکنه از هسته جوملام خرزاب شده بود الان خوشبختانه درست شد ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در دی 90 http://forum.joomina.ir/thread-4762.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر