aseman313 0 ارسال شده در دی 90 سلام دوستان. از امروز اشکالی برای سایت من پیش اومده . وقتی صفحه اصلی سایت را refresh می کنم قسمتی از محتوای صفحه نشان داده می شه.اما پس از چند لحظه پیغام Connecting to google.com در نوار وضعیت نشان داده می شه و برای وصل شدن به google تلاش می کنه.به همین دلیل لود کامل صفحه خیلی طولانی می شه.افزونه خاصی که مرتبط با google باشه نصب نکرده ام.فقط دیروز کامپوننت xmap را نصب کردم که البته پس از نصب این مشکل نبود.با این وجود با حذف این کامپوننت هم مشکل برطرف نشد. هم چنین با پاک کردن کش جوملا و مرورگر و Extract کردن پوشه جوملا . ممنون می شوم اگر از دوستان کسی من را راهنمایی کنه. در پناه خداوند باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام لطفا آدرس سایتتون رو بدید تا ما هم ببنیم دقیقا مشکل چیه شما از google plus هم استفاده نکردی؟ تو سورس قالب برای استفاده از جی کوئری لینک به گوگل نداری؟ داخل فایل index.php قالبت نگاه کن ببین با قالب پیش فرض هم همین مشکل رو داری یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر