بهار 0 ارسال شده در دی 90 سلام من یک ماژول دارم که موقعی میخوام به صورت اکسل از آن خروجی بگیرم فونت های فارسی و توی اکسل به هم میریزه و قابل خواندن نیست.چه طور می تونم تنظیمات اون و درست کنم؟؟؟؟کد هم به صورت زیر است[/php] function exportCSV() { $sessions = $this->getSessions() ; foreach($sessions as &$session) { $session = $this->objectToArray($session) ; if ($session['givenname'] != "") { $session['name'] = $session['givenname'] . " " . $session['familyname'] . " " . $session['email'] ; array_pop($session) ; // givenname, familyname and email from the array array_pop($session) ; array_pop($session) ; } else $session['name'] = JText::_('GUEST') ; if($session['finished_on'] == '0000-00-00 00:00:00') $session['finished_on'] = JText::_('UNFINISHED') ; foreach ($session as $key => &$value) { $value = $this->noAccented($value) ; } unset($value) ; } unset($session) ; // inserting the header $headerCSV = array( 'id' => '#', 'title' => $this->noAccented(JText::_('QUIZ')), 'name' => $this->noAccented(JText::_('USER')), 'profile' => $this->noAccented(JText::_('PROFILE')), 'score' => $this->noAccented(JText::_('SCORE')), 'maxScore' => $this->noAccented(JText::_('MAX_SCORE')), 'unanswered' => $this->noAccented(JText::_('IS_UNANSWERED')), 'evaluate' => $this->noAccented(JText::_('TO_CORRECT')), 'spent_time' => $this->noAccented(JText::_('SPENT_TIME')), 'started_on' => $this->noAccented(JText::_('STARTED_ON')), 'finished_on' => $this->noAccented(JText::_('FINISHED_ON')), 'ip_address' => $this->noAccented(JText::_('IP_ADDRESS')), ) ; array_unshift($sessions, $headerCSV) ; $csv = "" ; // writing to the file foreach($sessions as $session) { $csv .= implode(';', $session) ; $csv .= "\n" ; } header('Content-Description: File Transfer'); header('Content-Type: text/csv') ; header('Content-Disposition: attachment; filename=export.csv'); header('Content-Transfer-Encoding: binary'); header('Expires: 0'); header('Cache-Control: must-revalidate, post-check=0, pre-check=0'); header('Pragma: public'); echo $csv ; exit() ; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام اسم ماژول رو نگفتید!!! انکدینگ جداول مربوط رو درست گذاشتید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
بهار 0 ارسال شده در دی 90 سلام اسم ماژول رو نگفتید!!! انکدینگ جداول مربوط رو درست گذاشتید؟ اسم ماژول:آزمون آنلاین(jquarks) یعنی توی mysql باید تنظیم کنم؟؟کجا encoding و درست کنم؟ سلام اسم ماژول رو نگفتید!!! انکدینگ جداول مربوط رو درست گذاشتید؟ اسم ماژول:آزمون آنلاین(jquarks) یعنی توی mysql باید تنظیم کنم؟؟کجا encoding و درست کنم؟ همه ی جداول در mysql ، دارای Collation=utf8_general_ci هستند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
بهار 0 ارسال شده در دی 90 جواب و گرفتم.ممنون از لطفتون.باید یه سری هدر اضافه کنیم به کد تا درست بشه http://stackoverflow.com/questions/4348802/how-can-i-output-a-utf-8-csv-in-php-that-excel-will-read-properly نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز برای درست کردن خروجی باید هدر فایل های خروجی را از اسکریپت بررسی نمایید و یا در ارتباط با پایگاه داده ها جداول را یونی کد وارد نمیکند که باز هم باید بررسی به و براش کد نویسی بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر