AArman 0 ارسال شده در دی 90 سلام من رمز cpanelo عوض کردم دیکه سایتم بالا نیومد و این ارورو داد Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to database وارد فایل cofiguration.php شدم و رمز دیتا بیسو ست کردم ولی بی فیده بود چی کار کنم؟؟ حتی دیتا بیسو پاک کردم و دیتا بیسه قبلیو ایمپورت کردم ولی فایده نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام با ادمین هاست مطرح کنید تا مشکل دسترسی شما رو حل کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام برسی کنید ببینید که تغییراتی که در cofiguration.php دادید اعمال شده یا نه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در دی 90 وقتی رمز Cpanel رو عوض میکنی رمز Database و FTP هم تغییر میکنه یه یوزر و دیتابیس جدید بساز و تغییرات رو تو cofiguration.php اعمال کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AArman 0 ارسال شده در دی 90 vps دست خودمه باید چی کار کنم؟؟؟یه دیتا بیس دیگه ساختم و اطلاعات قبلیرو ایمپورت کردم ولی فایده نداشت فایل cofigoration.php چک کردم تغییرات اعمال شده مشکل از کجاست؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در دی 90 احتمالا شما فایل رو تو لوکال تغییر دادید و انداختید تو روت اما چون شاید owner پوشه root شما اسم همون یوزری نیست که دارید باهاش کار میکنید، برای همین فایل رو میندازید بالا و خطا هم نمیده اما با هم جایگزین نمیشن فرض کنیم اسم root برای این سایت شما opera هست این دستور رو توی یک پوشه بالاتر از public_html بزنید owner opera:opera public_html -R البته این مورد رو برای این گفتم که مطمئنم که سطح دسترسی فایل cofiguration.php شما 644 بوده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AArman 0 ارسال شده در دی 90 شرمنده یکم ساده تر توضیح میدید من هیچی نفهمیدم!:thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر