mercol30 14 ارسال شده در دی 90 کامپوننت EventList چه کاری انجام می دهد دوستان این کامپوننت چه کاری را می کنه و کسی می تونه به طور کامل یک توضیحی در رابطه با آن بده که ببینیم ارزش ترجمه داره یا نه ... چیزی که من دستگیرم شد تقویم ، لیست اتفاقات بود . اصلا به درد سایت می خوره توی این آدرس می توانید این کامپوننت را ببینید : http://www.schlu.net/eventlist-overview.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbahman82 1 ارسال شده در دی 90 با سلام من از این کامپوننت برای راه اندازی سامانه مدیریت جلسات یکی از معاونان شهرداری استفاده کردم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام دوست عزیز از اسم افزونه مشخصه که کارش چیه فک کنم این افزونه توسط جومینا فارسی شده بهتره اول یه پرس و جو بکنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mercol30 14 ارسال شده در دی 90 دوستی که گفته : من از این کامپوننت برای راه اندازی سامانه مدیریت جلسات یکی از معاونان شهرداری استفاده کردم دوست عزیز مگه تقویم فارسی هم داره و اینکه شما آن را فارسی کرده اید و نه من فارسی شده آن را توی هیچ سایتی ندیدم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در دی 90 بله کامپوننت سررسید جومینا با تاریخ جلالی همین کار را انجام می دهد و شما می توانید برای روزهای گوناگون رویداد تعریف نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbahman82 1 ارسال شده در دی 90 بله کامپوننت سررسید جومینا با تاریخ جلالی همین کار را انجام می دهد و شما می توانید برای روزهای گوناگون رویداد تعریف نمایید موفق باشید 1- این کامپوننت سررسید جومینا کجا هست ؟ 2- من این کامپوننت رو قبلا دانلود کردم ولی نمی دانم از کجا. توی مجموعه کامپوننت هام بود و ازش استفاده کردم. تقویمش هم ق=فارسی است. یه پیزی شبیه اوت لوت تحت وب درست میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید http://joominamarket.com/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87/6/flypagetpl/shopproduct_details/77 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر