hoomanb 14 ارسال شده در شهریور 89 سلام بک آپ گرفته شده با AkeebaBackup که دارای پسوند .jpa است را چطور باید ری استور کرد؟ اگر فایل بک آپ در سرور باشد چطور باید ری استور کرد؟ متشکر:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 89 سلام اگه فایل آموزشی همراه کامپوننت رو خونده باشید متوجه میشید که فایل هایی با پسوند jap مستقیما قابل استفاده نیس و شما باید اونو با نرم افزار مخصوص خودش باز کنید و به zip تبدیل کنید و بعد اونو نصب کنید. شاید بپرسید که چرا از همون اول به صورت zip بکآپ نگیریم؟ جواب اینه که پسوند jap امنیت بسیار بالاتری داره. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در شهریور 89 1- در فایل آموزشی ننوشته با چه نرم افزاری بک آپ تبدیل به zip شود 2- ننوشته اگر فایل بک آپ در سرور باشد چطور باید ری استور کرد :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 89 تو فایل آموزشی یه لینک داره برای دانلود اون برنامه که البته فک کنم لینکه تو تبدیل به pdf شدن پریده!!!! یعنی عنوان لینک هست ولی لینک نداره!! تو همون فایل ذکر شده که اگه فایلتون رو روی هاست ذحیره کردید باید دانلود کنید و به zip تبدیل کنید بعد دوباره آپ کنید و نصب کنید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در شهریور 89 مشکل همینه اولا معلوم نیست با چه نرم افزاری و بعد مشکل دانلود و آپلود چون اگر فایل بک آپ حجیم باشد کار خیلی مشکل می شود اگر کسی جواب سوالهای بالا را می داند متشکر می شوم توضیح بدهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
prolight 4 ارسال شده در شهریور 89 سلام برای اکسترکت بر روی سرور از لینک زیر دانلود کنید: http://www.akeebabackup.com/download/akeeba-kickstart.html برای اکسترکت بر روی سیستم خانگی از لینک زیر برنامه مربوطه را دانلود کنید: http://www.akeebabackup.com/download/akeeba-extract-wizard.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza007 9 ارسال شده در بهمن 89 سلام به انجمن عزیز جومینا این دیگه چه مشکلیه این مدلیشو ندیده بودم:001: میخوام بک آپ بگیرم این پیغامو میده سيستم پشتيبانگيري توانايي كاركردن مورد انتظار را ندارد . سيسم پشتيبانگيري اشكالات پتانسيل را در شرح ذيل تشخيص داده است .: راهنماي موقت غير قابل نوشتن دسترسی پوشه هم درسته:dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام حذف و دو باره نصب کنید . *دسترسی هاتونو چک کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza007 9 ارسال شده در بهمن 89 ممنون آقای شمسی حذف کردم و دوباره نصب کردم خوب شد اما نفهمیدم دلیلش چی بود تشکر فراوان که به همه تاپیک ها سر میزنید و مشکل انجمن را حل میکنید :grouphugg:یه مشکل جدید فکر کنم که اصلا این جوملای من ایراد داره موقع بک آپ گیری پیغام خطا میده AEAbstractDump :: Database Error: Table 'grp_db.admins' doesn't exist SQL=SHOW CREATE TABLE `admins` نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza007 9 ارسال شده در بهمن 89 سلام من بک آپ از روی لوکال گرفتم اما موفق نشدم که فایل jap را به زیپ تبدیل کنم دو لینکی که در بالا گذاشته شده دانلود یک فایلی هستش که یک سری فایل متنی داخلشه و اصلا معلوم نیست طریقه استفاده از اون چه شکلیه ممنون میشم که منو راهنمایی کنید چطور jap رو به zip تبدیل کنم:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 پاسخ سوال شما هم در اينجا و هم در تاپيك زير داده شده! http://www.forum.joomina.ir/thread-2746-post-14859.html#pid14859 فقط كافيست كه فايل پشتيبان را توسط نرم افزار مخصوص اين كار باز كنيد و سپس زيپ كنيد. ارسال هاي اول اين تاپيك هم اگر نگاه كنيد معرفي شده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر