M K 2 3 ارسال شده در دی 90 سلام یک افزونه میخواستم که اخرین نظرات رو در یک مازول نشون بده یا پر بحث ترین مطالب رو نشون بده ممنون میشم اگر کسی همچین افزونه ای داره راهنمایی و همیاری کنه:thankyou: یا علی مدد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام شما وقتی از جی کامنت استفاده کنید جی کامنت دارای ماژولی برای همین مورد هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در دی 90 با تشکر میشه بیشتر راهنمایی بفرمایید؟ روش فعال ساز یا تنظیمات ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 در انجمن دنبال جی کامنت بگردید که توسط جناب پارسا فارسی سازی شده در داخل تاپیک مورد نظر ماژول مربوط به این کار هم قرار داده شده ماژول رو دانلود کنید و نصب کنید و در موقعیتی از قالب قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در دی 90 سلام مجدد من تاپیک مربوطه رو خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام دوست عزیز آموزش نبود که شما چیزی دستگیرت بشه اونجا بهمراه کامپوننت جی کامنت ماژولی هم معرفی شده که نظرات برتر و آخرین نظرات کاربران رو نمایش میده دانلودش کنید ---> نصبش کنید ---> در موقعیت موردنظرتون منتشرش کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در دی 90 درود باور کنید من چیزی ندیدم !:sleepy: میشه لینکشو لطف بفرمایید؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 ماژول آخرین نظرات برای جی کامنت http://extensions.joomla.org/extensions/extension-specific/jcomments-extensions/17859 اینم لینک دانلود تمام افزونه های تکمیلی برای جی کامنت http://extensions.joomla.org/extensions/advanced-search-results/708575 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در دی 90 با تشکر از شما دوست عزیز نصب کردم اما متاسفانه خطا داد و کل سایت مختل شد که مجبور شدم غیر فعالش کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام لطفا مشکل جدید رو در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در دی 90 با سلام لطفا مشکل جدید رو در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید... موفق باشید \سلام جناب آقای فرحزادیان فرمایش شما منطقی . چون خودمون هم انجمن داریم به قوانین فروم ها مسلط هستیم اما فکر میکنم ادامه این تاپیک بهتر باشه تا در همین راستا یک موضوع جدید و تکراری باز بشه! یا علی مدد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر