امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 نحوه دسترسی : از منوی ابزار ها -- > برری سراسری می توانید به این قسمت دسترسی داشته باشید . توضیحات : این قسمت برای بررسی کلی جداول و صحت عملکرد جوملا استفاده میشود . شما می توانید در این قسمت اطلاعات کلی در مورد جداول موجود در دیتابیس مشاهده کنید . اسکرین شات : عناوین ستون ها : جدول پایگاه داده : نام جدول چک شده در دیتابیس از گزینه : تعداد محتویاتی که درون جدول وجود دارد بررسی شده : در صورتی که جدل چک شده مشکلی نداشته باشد تیک سبز رنگی نمایش داده میشود . اگر جدول محتویاتی نداشته باشد یا صحت آن تایید نشود علامتی گذاشته نمیشود . نوار ابزار : در این قسمت فقط گزینه راهنما وجود دارد که شما را به صفحه راهنمای اصلی هدایت می کند 1 واکنش ها : samadi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alangcity 0 ارسال شده در مهر 91 سلام خسته نباشید سوال من در مورد تنظیمات اصلی اینه : توی جوملا کامپوننت K2 که برای مدیریت پیشرفته است نصب کردم . بعد قسمتهای مدییریت قالب و تنظیمات اصلی از مدیریت جوملا برای من حذف شده . حالا این کامپوننت را حذف کردم و باز هم گزینه تنظیمات اصلی در قسمت مدیریت جوملا برای من نیست . به نظر شما مشکل از کجاست و راه حل چیه؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhasan 5 ارسال شده در مهر 91 سلام خسته نباشید سوال من در مورد تنظیمات اصلی اینه : توی جوملا کامپوننت K2 که برای مدیریت پیشرفته است نصب کردم . بعد قسمتهای مدییریت قالب و تنظیمات اصلی از مدیریت جوملا برای من حذف شده . حالا این کامپوننت را حذف کردم و باز هم گزینه تنظیمات اصلی در قسمت مدیریت جوملا برای من نیست . به نظر شما مشکل از کجاست و راه حل چیه؟ ممنون سلام دوست عزيز ميشه يك تصوير از قسمت بخش مديريت سايتتات يا در صورت امكان يك يوزرنيم و پسورد فقط جهت نمايش بخش مديريت به همراه آدرس را برام پيام خصوصي كنيد تا ببنيم چه اتفاقي افتاده و همين طور نسخه اي كه از k2 را كه نصب كرديد برام بفرستيد موفق باشيد :cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر