hadi20 0 ارسال شده در دی 90 سلام دوستان عزیز من میخواهم در قالبم یه موقعیت جدید در سمت راست ایجاد کنم لطفا راهنماییم کنید. آدرس سایت : http://www.m-fatemiyeh.com/ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام هادی جان بارها و بارها در این باره در انجمن صحبت شده در جستجوی تخصصی "ایجاد موقعیت در قالب" رو جستجو کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadi20 0 ارسال شده در دی 90 سلام هادی جان بارها و بارها در این باره در انجمن صحبت شده در جستجوی تخصصی "ایجاد موقعیت در قالب" رو جستجو کن جستجو کردم اما چیزی نیافتم ! لطفا راهنمایی کنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید نتیجه این جستجو را هم بررسی کنید: http://forum.joomina.ir/search.php?action=results&sid=aa0caea0f7fa7805eb3b29d94dba178b&sortby=lastpost&order=desc موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadi20 0 ارسال شده در دی 90 <?php if($this->countModules('banner')) : ?> <?php endif; ?> <?php if($this->countModules('user1')) : ?> <?php endif; ?> <?php if($this->countModules('top')) : ?> <?php endif; ?><?php if($this->countModules('user2')) : ?> <?php endif; ?> <?php if($this->countModules('user4')) : ?> <?php endif; ?> <?php if($this->countModules('user3')) : ?> <?php endif; ?> <?php if($this->countModules('left')) : ?> <?php endif; ?> <?php if($this->params->get('showComponent')) : ?> <?php endif; ?> <?php if($this->countModules('user5')) : ?> <?php endif; ?> <?php if($this->countModules('user6')) : ?> <?php endif; ?> سید انبیاء رهبریwww.mjoomla.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز کد بالا را در فایل ایندکس در مکان مناسب وارد کنید ( این کار برای فراخوانی ماژول در قالب هست)و به دایو خود استایل های مناسب بدید ( برای اینکه بتونی اونو در جای خودش قرار بدی و شاید گرافیم بهش بدی)البته وقتی بخوای موقعیت اضافه کنی باید کل قالبت را مجدد بازنگری و ویرایش کنیبرای اینکار باید سی اس اس بدونیحافظ خدایت باش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر