sareion 0 ارسال شده در دی 90 سلام ... من جوملا رو یکبار از اول رو هاستم نصب کردم....بک آپ دیتابیسم رو ایمپورت کردم....افزونه هام رو نصب کردم....هیچ مشکلی پیش نیومد و سایت مثل اولش بود... تا اینکه متوجه شدم وقتی وارد مدیریت مطالب میشیم و میخایم مطلب جدید بزاریم صفحه زیر میاد و خطا میده !! البته بگم من هیچ editore رو جوملام نصب نکرده بودم ... فقط تو افزونه هام از یک نسخه دیگه jcomment استفاده کردم.بقیه افزونه ها همان قدیمی ها هستن دوستان دردش چیه ! اگه امکان داره توضیح کاملی بگین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام ادیتور جوملاتون دچار مشکله ابتدا یه افزونه ادیتور نصب کنید ببینید مشکلتن رفع میشه اگه نشد جوملا رو تو هاست اکسترکت کنید و پوشه اینستالیشن رو حذف کنید قبل از هر تغییر بک آپ بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sareion 0 ارسال شده در دی 90 artofeditor.1.0.4 رو تست کردم و فرقی نکرد .... فایل editor.php رو هم یکبار دیگه آپلود کردم ولی همچنان مشکل باقی است !! ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 دوست عزیزم شما اون کاری که من گفتم رو انجام بدید جوملا رو تو هاست اکسترکت کنید و پوشه اینستالیشن رو حذف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sareion 0 ارسال شده در دی 90 دوست عزیزم شما اون کاری که من گفتم رو انجام بدید جوملا رو تو هاست اکسترکت کنید و پوشه اینستالیشن رو حذف کنید آقا مرتضی این کارم کردم ولی ارور هنوز هست ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 تو این تاپیک می تونید انواع روش های مختلف رو مشاهده کنید اگه بازم جواب نداد یکبار دیگه جوملا رو نصب و دیتابیس رو ایمپورت کنید به احتمال زیاد یه پلاگینی فعاله که این مشکل پیش اومده مثلا پلاگین DocLink شما جی کامنت یا هر افزونه دیگه ای که به مطالب ربط داره رو غیرفعال کن ببین درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر