leksoz 95 ارسال شده در دی 90 با سلام من از افزونه mod_dinamods برای ایجاد تب در قالبم استفاده میکنم اما وقتی افزونه فعال میشه پا ورقی سایتم از وسط میره کنار به سمت راست دلیلش چیه؟ و وقتی ماژول رو غیر فعال میکنم که داخل سایت نمایش داده نمیشه تب ها پا ورقی دوباره بر میگرده سر جاش(وسط) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام احتمالا مشکل از قالب هست یا موقعیت ماژول لطفا آدرس سایتتون رو بذارید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 خوب ادرس من توی امضاء هستش: www.milad.asiaیه چیز رو فهمیدم البته اونم اینه که وقتی تبها هم اندازه هم این اتفاق نمیفته!! ولی یکم کوتاه بلند میشه تب خوب سایت رو بالا پایین میکنه دیکه درسته؟ وقتی بالا پایین میکنه پاورقی از حالتش در میره الان هم طول گزاشتم تب ها رو یا به عبارتی هم اندازه که با کلیک رو هر تب بالا پایین نره قالب و.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر