hy68 1 ارسال شده در دی 90 سلان بنده یک اسلادیر (جوملا1.5)نیاز دارم که هم بتونه عکس نمایش بده هم فیلم و اگر بتونه همراه با اونا یک توضیح مختصر نشون بده عالی میشه. از دوستان کسی هست که کمکم کنه>؟ :heart::1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام فکر نمی کنم بتونید پیدا کنید چون فیلم با عکس تفاوت داره! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hy68 1 ارسال شده در دی 90 کسی نظر دیگه ای نداره؟ من قبلنا یه ماژول عین اینو داشتم که اسلایدر بود و در صفحه اسلاید ها میتونستیم به جای عکس،فیلم و متن هم بزاریم . ولی چند وقتی هست که گمش کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در دی 90 به هر حال اگر شما از اسلاید شو های مطلب استفاده کنید مشکلتون حل میشه این رو هم دقت کنید که معمولا در تنظیمات این مودل اسلاید شو های مطلب، قیلطر تگ وجود داره که یادتون نره تنظیمات رو برای نمایش تگ های فیلم فعال کنید Articles Showcase نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر