mkamka 1 ارسال شده در دی 90 سلام دوستان من الان امتیازم تو جومینا 299 هست. می خواستم بدونم می تونم با انجام دادن کارهای سطح سوم، یک دفعه به سطح سوم بروم؟ در ضمن تو جومینا، در منوی درخواست های من گزینه ای برای ایجاد درخواست جدید وجود ندارد تا درخواست افزونه دهم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در دی 90 سلام دوستان من الان امتیازم تو جومینا 299 هست. می خواستم بدونم می تونم با انجام دادن کارهای سطح سوم، یک دفعه به سطح سوم بروم؟ در ضمن تو جومینا، در منوی درخواست های من گزینه ای برای ایجاد درخواست جدید وجود ندارد تا درخواست افزونه دهم. سلام فک کنم در این پست جوابتون داده شده! :idea: http://forum.joomina.ir/thread-9419.html موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در دی 90 با سلام دوست عزیز من خودم الان ۱ ماه هست که درخواست دادم و هنوز منتظرم هر ماه یک روز سیستم در خواست باز میشه و شما در خواست می دهید برای سطح ۱ چون پله را ۱ دونه ۱ دونه میرن بالا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام دوستان عزیز بدلیل ارائه نسخه فارسی 2.5 جوملا کمی سر دوستان شلوغ بود این بود که بخش عضو گیری یکم کند شد ولی به زودی دوباره راه میوفته کمی صبور باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر