ehsan_sabet62 0 ارسال شده در دی 90 سلام من یه مازول منو پیدا کرده بودم. یکم تغییرش دادم . و به اون چیزی که میخواستم تبدیل شد. شده این : مشکل همونجور که با فلش مشخص کردم اون مثلث های کوچیکه که به هیچ صراطی مستقیم نیست!!! هرکار کردم نرفت که نرفت... از اساتید خواهش می کنم یه نیگاه بندازن. ماژول در پیوست قابل دانلود است. http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13260451961.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام من نصب کردم اون مثلث های کوچیک نبودن شما با یه قالب دیگه امتحان کن ببین بازم اون مثلثها میان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan_sabet62 0 ارسال شده در دی 90 سلام من نصب کردم اون مثلث های کوچیک نبودن شما با یه قالب دیگه امتحان کن ببین بازم اون مثلثها میان ممنون از لطفت جناب دفاعی . خدا رو شکر مشکل حل شده. .. یه سوالی دیگه واسم پیش اومده بود. میدونم باید تو یه تایپیک جدید بزنم ولی چون مربوط به همین ماژوله گفتم همینجا بگم بهتره ! (با اجازه مدیران) من میخوام چند تا از این مازول درست کنم یا بهتر بگم کپی کنم، ولی میخوام بک گراند منو همونجا که صورتیه ! در هر مازول متفاوت باشه. در ضمن در مدیریت مازول جایی برای تعریف کلاس منو نیست. چه باید بکنم ؟!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 می تونی کدهای رنگ بکگراند ماژول رو عوض کنی یعنی چند تا ماژول درست کن با رنگ های متفاوت بعد جدا جدا نصبشون کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan_sabet62 0 ارسال شده در دی 90 می تونی کدهای رنگ بکگراند ماژول رو عوض کنی یعنی چند تا ماژول درست کن با رنگ های متفاوت بعد جدا جدا نصبشون کن این کار رو انجام میدم. ولی میگه ماژول قبلا نصب شده! وقتی هم همه فایل ها را اسمشو عوض میکنم ، تو همه فایل ها یهنی از css گرفته تا فایل xml نصب همشو درست می کنم. باز موقع اجرا ارور میده. جسارتا شما میتونی یکیشو تغییر بدی ، بعد همینجا بزاری ؟ تا من ببینم کجا ها دقیقا باید اسم ها رو عوض کنم. پیشاپیش از لطفت ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 شما نباید اسم فایلها رو عوض کنی که فقط کافیه اسم ماژول رو در فایل xml افزونه تغییر بدی بعد اسم فایلهای php رو تغییر بدی و تو فایل xml هم اسمشون رو عوض کنی اینم فایل نمونه http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13260530691.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر