viator 0 ارسال شده در شهریور 89 سلام به همگی من وقتی می خوام هر چیزی رو نصب کنم (قالب ، پلاگین و یا ماژول) این پیغام برام ظاهر میشه!!! احتمال میدم که به خاطر مجوز دسترسی به فایل های در هاست باشه اما من Full Control هم کردم جواب نداد. اینم یه عکس از تنظیمات هاستم. من باید به کدوم کاربر چه دسترسی ای بدم؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
viator 0 ارسال شده در شهریور 89 چرا کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوست من برای دریافت پاسخ صبور باشید و از ارسال اسپم خود داری کنید، اگر کسی جواب سوال شما رو بدونه حتماً جواب میده. چک کنید ftp در سایتتون فعال هست یا نه اگر نیست فعال کنید و نتیجه رو اینجا بنویسید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
viator 0 ارسال شده در شهریور 89 ftp باید از کجا فعال بشه اگه منظورتون ارتباط با هاست هست که من با ftp cute کار میکنم اگر چیز دیگه ای هست بگید تا فعالش کنم!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 89 تنظیمات کلی>تنظیمات سرور>تنظیمات ftp :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر