sina_67_85 4 ارسال شده در شهریور 89 من هر کاری میکنم این پلاگین کار نمیکنه! من بلد نیستم کار کنم یا روی سایت من جواب نمیده؟ دوستان دست یاری برسونین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در شهریور 89 آدرس پلاگین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در شهریور 89 عزیز اگر کدهای مربوطه را از صفحه جومینا یا سایت اصلی کپی کرده اید کمی در انها دقیق شوید. فاصله هایی به اقتضای کپی از صفحات وب ناخود آگاه بوجود می آید که در متن کد شما باید حذف شوند. و اینکه خود این پلاگین را حتما قبلا فعال کرده باشید. نصب تنها کفایت نمی کند. مطمئن باشید به بهترین نحو در سایت شما کار خواهد داد. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در شهریور 89 من هم دارم از اون پلاگين استفاده ميكنم هيچ مشكلي نداره همونطور كه رفيقمون گفتن بايد ابتدا پلاگين رو نصب؛ سپس فعال سازي و نهايتا در وارد كردن كدها دقت كنيد(بايد بدون فاصله باشن). كد هاي پلاگين رو ميتونيد در ويرايشگرتون از قسمتي كه كدهاي متن رو نمايش ميده وارد كنيد. اينطوري راحت تره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در شهریور 89 کدوم فاصله ها؟ میشه یه نمونه کد بزارین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در شهریور 89 اگر به صفحه این پلاگین در سایت جومینا مراجعه کنید کدهای عملکرد این پلاگین به این صورت نوشته شده اند: {xtypo_alert }متن شما { /xtypo_alert } یا {xtypo_info }متن شما { /xtypo_info } و یا مثلا: {xtypo_warning }متن شما { /xtypo_warning } که اگر این ها را به Notepad منتقل کنید می بینید که قبل از بستن آکولاد ها یک فاصله اضافه مشاهده می شود. خب اینها باید حذف بشوند. متن هم باید در ابتدا و انتها فاصله ای نداشته باشد. با درود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر