armi1 0 ارسال شده در دی 90 با سلام دوستان عزیز کسی می دونه اسم این ماژول یا ماژول مشابه این چیه ؟ توضیحات: ماژول گالری عکسی که یک طرف باشه و طف سمت چپ یا راست آن توضیح در مورد اوون عکس بده لطفا این عکس رو مشاهده کنید تا بیشتر متوجه منظور بنده بشوید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام اگه میشه دمو آنلاینش رو بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armi1 0 ارسال شده در دی 90 سلام اگه میشه دمو آنلاینش رو بذارید دمو که نداره توی بسته نصبی لوکال هاست منه اسم یک ماژول که مشابه این عمل کنه هم برام کافیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در دی 90 من فكر كنم توضيح توى عكس هست و اون دكمه را فقط بهش لينك داده فكر نمى كنم ماژول خاصى داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در دی 90 درود دوست عزیز اون عکسی که شما قرار دادید بیشتر شبیه اسلاید شو هست نه ماژول گالری برای کاژول گاری می توانید از فوکا گاری استفاده کنید . موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsh 1 ارسال شده در دی 90 سلام دوست عزیز اون عکسی که گذاشتی یک اسلاید شو هست می تونی اسلاید شو زیر رو دانلود کنی دقیقا همن کار رو برات انجام میدهد. اسلاید شو جومینا بست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armi1 0 ارسال شده در دی 90 من فكر كنم توضيح توى عكس هست و اون دكمه را فقط بهش لينك داده فكر نمى كنم ماژول خاصى داشته باشه نه نوشته همراه عکس نیست چون با موس روش بری قابل کپی کردنه ولی در مورد بیشتر بدانید آره یه لینکه که به هر عکس خورده تا اون جایی که فهمیدم با ماژول mod_jaslideshow2. میشه اینکارو کرد ولی توی قسمت description این ماژول یک سری کد نویسی داره که روی لوکال جواب میده ولی روی هاست عمل نمیکنه با permision هم کار کردم ولی باز عکس روی هاست جواب نمیده . الانم دونبال یک اسلایدر دیگه هستم و مطمئم توی اینترنت و یا توی سایت جومینا هست ولی اسم اون ماژولی که این کارو انجام میده رو می خوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 شما میگی این ماژول تو بسته نصبی داخل لوکال هاست منه دمو که نداره توی بسته نصبی لوکال هاست منه خب از همون بسته نصبی اسم ماژول رو پیدا کن و تو جوملای جهانی بگرد دنبالش دیگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armi1 0 ارسال شده در دی 90 شما میگی این ماژول تو بسته نصبی داخل لوکال هاست منه دمو که نداره توی بسته نصبی لوکال هاست منه خب از همون بسته نصبی اسم ماژول رو پیدا کن و تو جوملای جهانی بگرد دنبالش دیگه عرض کردم خدمت شما پیدا کردم نصب هم کردم ولی روی هاست جواب نمیده فقط روی لوکال کار میکنه اسم یک ماژول شبیه این رو می خواستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر