elshan 0 ارسال شده در دی 90 با سلام خدمت کاربران محترم.من کدهای زیر رو کجای فایل css بزارم و اون رو چطوری در index.php صدا کنم.با تشکر table.moduletable-main { width : 100%; table-layout : auto; background: url(../images/boady.png) no-repeat bottom right; } table.moduletable-main th { font-size : 11px; font-weight : bold; text-transform : uppercase; text-align : right; height : 84px; line-height : 22px; text-indent : 8px; letter-spacing : 1px; color : #fff; background-image : url(../images/titr.png); background-position : 100%; } table.moduletable-main td { padding-left : 2px; padding-right : 2px; padding-top : 2px; padding-bottom : 2px; margin : 4px; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز شما در dreamweaver یک فایل css بساز و کدهای مورد نظر را در آن جا قرار بده.بعد فایا زو ذخیره کنم. یا اینکه یکnotepad باز کن کدهات رو قرار بده و بعد فایل رو با پسوند css. ذخیره کن. حالا اگر داری برای جوملا قالب می نویسی باید این طور فراخوانی کنی: [align=left] [/align] با این کار فایل template.css را از فولدر template و قالب جاری و در پوشه css می خونی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elshan 0 ارسال شده در دی 90 سلام.منظورم من از فراخوانی دادن اون کلاس به یک ماژوله نه کل قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در دی 90 سلام اون کد باید داخل کد قالب پیشفرض سایتتون باشه برای فراخوانی هم که در تنظیمات ماژول جوملا قسمت پارامتر های اضافی پسوند کلاس ماژول رو تغییر بدید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elshan 0 ارسال شده در دی 90 سلام اون کد باید داخل کد قالب پیشفرض سایتتون باشه برای فراخوانی هم که در تنظیمات ماژول جوملا قسمت پارامتر های اضافی پسوند کلاس ماژول رو تغییر بدید :thankyou: سلام.منظور از قالب پیشفرض چیه؟من این کدها رو دارم برای قالبی که خودم می سازم استفاده می کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام شما باید به موقعیت ماژول مورد نظر کلاسی رو اختصتاص بدن و اون رو در پارامتر ها وارد کنید که فقط بر روی اون ماژول عمال بشه /. @ اگه خوب با ساختار کد نویسی برای جوملا( + خوب بلد بودن css ) عذیت خواهید شد . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elshan 0 ارسال شده در دی 90 با سلام شما باید به موقعیت ماژول مورد نظر کلاسی رو اختصتاص بدن و اون رو در پارامتر ها وارد کنید که فقط بر روی اون ماژول عمال بشه /. @ اگه خوب با ساختار کد نویسی برای جوملا( + خوب بلد بودن css ) عذیت خواهید شد . یا حق سلام.میشه بگین این کلاس رو چطوری اختصاص بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 90 مثلاً : یا هر کلاسی که خواستید و برای آن در css قالب، طرحش را میزنید برای اینکه بهتر متوجه بشوید میتونید از قالب بنام الله ، الگوبرداری کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر