hy68 1 ارسال شده در دی 90 سلام دوستان کسی شبیه این قالب سایت www.fiberli.com رو داره؟ البته می دونم جوملا نیست . شبیهش رو میگم افزونه اینم اسکرین شات: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام به انجمن جومینا خوش اومدید همونطور که گفتید سیستم این سایت جوملا نیست اما اگه همین قالب رو می خواین می تونید بگید براتون طراحی بشه اگه دوست دارید می تونید با پیام خصوصی تماس بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hy68 1 ارسال شده در دی 90 ممنون آقای دفاعی ولی من عین این قالب رو نمیخوام . فقط شکل کلی قالب برام مهم است و افزونه هاش اصلا مهم نیستند من توی قالب های جوملا یه چند تا شبیه این رو دیده بودم.میخواستم ببینم کسی از اونا داره.لطف کنه؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 قالب فارسی شده باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hy68 1 ارسال شده در دی 90 چون توی دو زبان میخواهیم کار کنیم بهتره هر دوش باشه. ولی اگه نباشه هم مشکلی نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر