عرفان 79 ارسال شده در دی 90 من امروز سایت رو رفتم چک کنم دیدم اصلا بالا نمیاد و ارور 404 میده در حالی که نه ماژول و نه چیز جدیدی نصب نکرم و چیزی هم پاک نکردم راستش خیلی برام عجیبه جون بح میومد بالا ولی الان نمیاد هر کاریش کردم درست نشد. :1: دوستان راهنمایی کنین لطفا. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinpour 0 ارسال شده در دی 90 میتونه مشکل از هاست باشه با ادمینتون تماس بگیرن شاید جابجای دارن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در دی 90 نه مشکل از هاست نیست چون میتونم وارد کنترل پنل جوملام بشم، فقط هیچ کدوم از صفحات اصلی سایت رو بالا نمیاره!!! :putertired:مشکل از فایل htaccess بود که خودم حلش کردم!!!:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در دی 90 خب شاید هاستتان در حال انتقال به سرور دیگری هست! اگر مشکل ادامه داشت چک کنید کدوم صفحات سایت 404 می ده! کلش،مطلبا،آرشیو ها ...... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر