rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 بابا تورو خدا کمکم کنید که چه جوری ساعت سایت و ساعت ماله قسمت نظراتت رو درست کنم!از دیشب تا حالا دارم میگم اما کسی جواب نمیده!خواهش کردم ! اینم لینک سایت www.perspolis-viva.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در دی 90 بابا تورو خدا کمکم کنید که چه جوری ساعت سایت و ساعت ماله قسمت نظراتت رو درست کنم!از دیشب تا حالا دارم میگم اما کسی جواب نمیده!خواهش کردم ! اینم لینک سایت www.perspolis-viva.com سلام آقا رضا شمابایددر همون پست قبلیتپیگیریمیکردی واین پست شما اسپــم به شمار میاد!! فک کنم مشکل شما از تفاوت ساعت هاست شما با ساعت سیستم شما باشه! از ادمین سروروتون سوال کنید :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 حامد جان!میشه بیشتر راهنماییم کنی؟متوجه نشدم درست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinpour 0 ارسال شده در دی 90 یعنی باید ساعتتون تو قسمت تنظیمات اصلی ( سرور) با ساعت هاست تنظیم شده باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 یه سوال دیگه هم داشتم و اونم اینه که چه طور بالای هدر یه منو بسازم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinpour 0 ارسال شده در دی 90 یه سوال دیگه هم داشتم و اونم اینه که چه طور بالای هدر یه منو بسازم؟ خوب جای سوالتون اینجا نیست باید یه موقعیت اون قسمت داشته باشین و منوهاتون رو اضافه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 این دیگه اخرین سواله چه جوری بفهمم که داره یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinpour 0 ارسال شده در دی 90 این دیگه اخرین سواله چه جوری بفهمم که داره یا نه؟ www.yourdomain.ir/?tp=1 موقعیتهای قالب رو نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 چه جوری کار میکنه!چیزی که نشون نمیده!میشه من فایل template ماله قالب روئ بدم و خودتون واسم یه منو بالای هدر بسازید؟البته اگه زحمتی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinpour 0 ارسال شده در دی 90 چه جوری کار میکنه!چیزی که نشون نمیده!میشه من فایل template ماله قالب روئ بدم و خودتون واسم یه منو بالای هدر بسازید؟البته اگه زحمتی نیست index.php?tp=1/ادرس سایتتون تو انجمن سرچ کنید ایجاد موقعیت جدید واعمال کنید اموزش رو .. من خودم خوب نیست کدنویسیم شرمنده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 میشه ای دیتونو بهم بدید!تو یاهو راحت تر میشه بحث کرد!البته اگه اشکالی نداشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر