irantechnic 0 ارسال شده در دی 90 سلام دوستان من بعد از چند وقت تونستم به سایت جومینا بیام و دیدم چند تا افزونه عالی جدید معرفی شده من وقتی افزونه SMS Contact که به سیستم پیامک ایرانیان وصل هست نصب می کنم این افزونه به راحتی و بدون مشکل نصب میشه در لوکال هاست با ارور زیر مواجه میشم که دلیلش را می دونم PHP script F:\wamp\www\joomla\administrator\components\com_smscontact\admin.smscontact.php is protected by SourceGuardian and requires the SourceGuardian loader ixed.5.2.win. The SourceGuardian loader has not been installed, or is not installed correctly. Please find the required loader within SourceGuardian installation directory or visit the SourceGuardian php encoder site to download it. که این ارور به دلیل نصب نبودن SourceGuardian است ولی وقتی در سرور این افزونه را نصب می کنم با ارور زیر مواجه میشم extension_dir does not exist: /usr/local/php5/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20060613 حالا سه تاسوال دارم که اگه من کد صفحات این کامپوننت را بتونم دیکود کنم مشکل حل میشه یا نه که بشه در هاست هایی که SourceGuardian نصب نیست هم استفاده کرد ؟ دلیل ارور دوم چیه؟ وقتی هم که irpadminsend را نصب می کنم بعد از زدن ارسال کد 00 را میده دلیل چیه؟؟ فقط خواهشاً نگید که جست و جو می کردی چون با جست و جو به نتیجه نرسیدم پیشاپیش از همکاری شما ممنونم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 90 درود بر شما خوب اگر تونستید دی کد کنید که خیلی خوبه :-) مشکل ارورتون حل میشه در سرو باید source guardian را نصب کنید تا بتونید استفاده نمایید برای ارسال پیامک هم خوب از کجا میخواهید پیامک ارسال کنید باید از پیامک ایرانیان پیامک بخرید از هوا که پیامک ارسال نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irantechnic 0 ارسال شده در دی 90 دلیل ارور دوم هم نصب نبودن source guardian هستش؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در دی 90 سلام.یه اشکال دیگه هم تو سایت من پیدا شده و اونم اینه که بعد از اینکه خبرنامه پیامکی رو تو سایتم نصب کردم(همونیکه جومینا هم ازش استفاده میکنه)،یه بازدید کننده سایت، میتونه شمارشو چند بار بزنه و سیستم حساسیتی به تکراری بودن نشون نمیده به جز اینکه یه پیغام مبنی بر تکراری بودن میده ولی باز هم پیامک تایید عضویت رو برای شماره تکراری میفرسته.اما در سایت جومینا اینجوری نیست.یعنی اگه من شماره گوشی خودمو برای بار دوم وارد کنم علاوه بر نشان دادن پیغام تکراری بودن شماره، هیچ پیامکی دریافت نمیکنم. دوستان لطفا راهنمایی کنید.ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 90 در صورت ارسال اسپم اخطار خواهید گرفت آدرس سایتتون را بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در دی 90 در صورت ارسال اسپم اخطار خواهید گرفت آدرس سایتتون را بدید www.hamdaman.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در دی 90 سلام از دوستان کسی مشکل منو بررسی کرد؟ ممکنه از این مشکل تو سایت من سواستفاده بشه.من نمیدونم این درخواست ساده اسپم و کاملا منطقی بازم اسپم حساب میشه یا یه پیگیری ساده؟ از کمکتون ممنونم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در دی 91 لینک دانلود پلاگین source guardian رو لطفا میزارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 91 درود بر شما source guardian بر روی سرور نصب میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در دی 91 لینک دانلودشو میخوام من این سایتو از قبلم داشتم اما نمیدونم پلاگینو چطور باید دانلود کنم خواهشن کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام خدمت شما عرض شد : source guardian بر روی سرور نصب میشه با مدیریت هاست تماس بگیرید و در جریان بگذارید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در دی 91 میگن مدیر هاست در امریکاست بهش دسترسی ندارن هاست من رایگان هستش باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام اگر میخواهید سایتی قوی با پشتیبانی خوب داشته باشید باید به نوعی قید هاستهای رایگان رو بزنید :cool: هاستهای رایگان اغلب محدودیت زیادی دارند موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در دی 91 آره مرسی مشکلم حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر