kianesfahan 7 ارسال شده در دی 90 با سلام . هوووووررراااااا بعد از مدت ها انتظاری اخرش جومینا کلاس هایش را در اصفهان برگذار کرد . خیلی منتظرش بودم . خیلی خوشحال شدم . حالا از جناب تهرانی سوال دارم کلاس ها کجا و کی تشکلی میشه ؟ ( خدا کنه به امتحان های ما نخوره ) هزینه کلاس ها چقدر هست ؟ مدرس کلاس ها کی هست ؟ ( خداکنه جناب تهرانی باشه ) خلاصه که بی نهایت خوشحال شدم جناب تهرانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid1f 0 ارسال شده در دی 90 با سلام . هوووووررراااااا بعد از مدت ها انتظاری اخرش جومینا کلاس هایش را در اصفهان برگذار کرد . خیلی منتظرش بودم . خیلی خوشحال شدم . حالا از جناب تهرانی سوال دارم کلاس ها کجا و کی تشکلی میشه ؟ ( خدا کنه به امتحان های ما نخوره ) هزینه کلاس ها چقدر هست ؟ مدرس کلاس ها کی هست ؟ ( خداکنه جناب تهرانی باشه ) خلاصه که بی نهایت خوشحال شدم جناب تهرانی پیگیر باش به منم خبرهاش را بده، هم شهری:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام بزودی اطلاعات کامل در سایت علام خواهد شد . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام از ارسال اسپم خوداری فرمایید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 90 درود بر شما بزودی زمان اعلام دقیق و نحوه برگزاری اعلام میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در دی 90 اقای تهرانی مشهد چی پس!!!! مشهد هم خیلی طرفتار داره کلاس ها اگه لطف کنید یک حرکتی هم در مشهد کنید که کلاس ها در مشهد هم راه بیفته اصلا قصد دارید در مشهد هم برگزار کنید یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 90 درود بر شما ببینید کیفیت کلاس ها برای ما خیلی مهم است در حال حاضر در مشهد استادی که بتونیم این مهم را بدستش بسپریم نداریم انشا الله یکی از اعضا تیم اصلی تونست بیاد حتما انجام میدیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irantechnic 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام به همه اصفهانیا آقایون بالاخره این کلاسها کجا برگذار میشه کلاس های افزونه نویسی کجا برگذار میشه ؟ هزینش چقدر هستش راستی من از کجا بفهمم تو چه سطحی هستم آیا می تونم از این کلاس ها سر در بیارم:1: ممنونم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irantechnic 0 ارسال شده در بهمن 90 من خودم وبمسترم نمی خوام اسپم بدم ولی این کلاس ها کجا تشکیل میشه؟ می خوام ببینم به محدوده ما می خوره راحت می تونم برم و بیام یا باید تو فکر یه ماشین باشم منتظر جوابتون هستم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irantechnic 0 ارسال شده در بهمن 90 سلامی 2باره از مدیران به خاطر اسپم عذر خواهی می کنم ولی این پست را می دم تاپیک بیاد بالا ببینم کلاس ها کجاست اصلاً در اصفهان کلاس افزونه نویسی هست؟؟ اگه قراره 12 هم شروع بشه همین حالا ثبت نام کنم ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 90 با سلام کلاسهای افزونه نویسی در تهران برگزار میشه و آدرس محل برگزاری کلاس ها برای افرادی که در خواست شرکت در کلاس داده اند ارسال می شود. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidnpc 9 ارسال شده در فروردین 91 آموزش سئو هم هست؟مثل دفعه قبل؟ تو تهران؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر