yaghobi 0 ارسال شده در دی 90 سلام دوستان جومسوشیال 2.4 رو فارسی سازی کردم,میشه لطف کنید بگید واسه راست چین کردنش باید کدوم فایل ها رو ویرایش کنم؟! با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
larsa.ir 1 ارسال شده در دی 90 سلام دوستان جومسوشیال 2.4 رو فارسی سازی کردم' date='میشه لطف کنید بگید واسه راست چین کردنش باید کدوم فایل ها رو ویرایش کنم؟! با تشکر [/quote'] خودش که تو سایت اصلی فارسی ساز واسه دانلود بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaghobi 0 ارسال شده در دی 90 کلا واسه راست چین کردنش باید چیکار کرد؟من فایل های زبان admin و site رو فارسی سازی کردم لطف میکنید یه راهنمایی کوچیک واسه راست چین کردنش بگید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام css حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز lمعمولا برای راست چین کردن فایل اصلی template.css رو باز کنید و از کد direction:rtl در یک خط جداگانه در اول قسمت main استفاده کنید اگر تصحیح نکرد باید از کد text-align:right استفاده کنید و در هر قسمتی هم که این مشکل وجود داشت مثل منوها باید این کد رو اضافه کنید . موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirali0001 0 ارسال شده در اسفند 90 من از این افزونه استفاده کردم احتیاج به راست چین سازی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر