mirhendi 13 ارسال شده در دی 90 من کامپوننت ایجاد کاربر را نصب می کنم و لی روش که کلیک میکنم یه صفحه سفید باز میشه تورو خدا کمکم کنید خیلی وا جبه:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در دی 90 کاربر محترم قبل از ارسال پست قوانین را مطالعه نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamechiz88 6 ارسال شده در دی 90 سلام کامپوننت را حذف کنید و مجددا نصب کنید،احتمالا مشکل حل می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در دی 90 ببخشید نصب کردم دوباره ولی بازم نشد ببخشید نصب کردم دوباره ولی بازم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamechiz88 6 ارسال شده در دی 90 اگر تمامی گزینه ها رو روی اتوماتیک بگذارید باز هم این مشکل پیش میاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در دی 90 سلام. دموی انلاین بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در دی 90 منظور!!! شما چیست یعنی چه دموی انلاین بدم من هر کامپوننتی را که نصب میکنم اجرا نمیشه باید چی کار کرد من نمیدونم چجوری بزارم روی اتوماتیک چون من تازه واردم!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در دی 90 عزیز من دموی انلاین یعنی url سایت رو بذار تا دوستان مشکل رو ببینند و کمکتون کنند. این مشکل هزار تا دلیل میتونه داشته باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در دی 90 ببینید من ادرس سایت با مدیریتش رو میدم بارمز عبور شما برام نصب کنید فایلی که میخوام روهم میدم منظورتون همین بود دیگه بعد مشکلی نداره در معرض دید میگذارم www.najafi.gozarweb.com/administrator/index.php ادرسه این رمزمم 222333 اینم ادرس کامپوننت : http://up.iranblog.com/images/5eirazepcitnapchnt6.zip ممنون میشم خیلی خیلی زیاد من پاکش کردم اگه میشه شما دوباره نصبش کنید :s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamechiz88 6 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز این کامپوننت با جوملا نسخه 1.6 سازگاری ندارد و فقط 1.5 را ساپورت می کند و نسخه نصب شده شما 1.6 می باشد! جهت استفاده اگر کامپوننت هایی که با این نسخه سازگاری دارد نصب نمایید مشکلی پیش نمی آید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در دی 90 دستتون درد نکنه چجوری تبدیل کنم به جوملا 1.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamechiz88 6 ارسال شده در دی 90 نمی تونید تبدیل کنید،فکر می کنم تنها راهش نصب یک جوملا (1.5)جدید می باشد،در ضمن اگر جوابتون رو گرفتید پیشنهاد می کنم پست خودتون رو ویرایش کنید و پسورد ادمین رو سریعا تغییر دهید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در دی 90 من الان یه جوملا 1.5 نصب میکنم ممنونممنون مشکلم حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر