sasanx22 0 ارسال شده در دی 90 با سلام لطفا در این مورد اگه ممکنه منو راهنمایی کنید من این تغییرات رو انجام دادم و مرحله به مرحله توضیح میدم ( فقط برای یک معلم و دانش آموزان . یک کلاس . بدون اولیا ) بعد از ورود: 1- انتخاب گروه مثلا کلاس دوم 2- انتخاب اسم دانش آموز 3- انخاب گزارش گزارشات ( من این قسمت رو این طوری تغییر دارم 1- وضعیت در ماه مهر 2- وضعیت در ماه آبان و...........) 4-مثلا انتخاب وضعیت در ماه دی ......ورود 5- تا اینجا همه چی خوبه و در قسمت بالا نوشته وضعیت در ماه دی و اسم استاد و مقطع تحصیلی و.... من قسمت مدیریت دوره رو به چهار بخش تقسیم کردم (1) خیلی خوب(2) خوب(3) قابل قبول (4)نیاز به تلاش بیشتر که مثلا جلوی ریاضی عدد 1 نشاندهنده خیلی خوب است که چهار تا ستون هم درست شد . همه چی عالی ولی حالا مشکل به وجود آمده: عددهای وضعیت همه ماه ها مثل هم میشن . یعنی شما وقتی برای ماه مهر عدد1 رو وارد میکنید همه ماهها هم 1میشه من دیدم در قسمتی که عدد ها رو وارد میشه . جای انتخایب چهار موضوع فقط هست 1- انتخاب معلم 2- انتخاب دانش آموز 3- انتخاب همون قسمت مدیریت دوره هست 4- انتخاب درس در صورتی که انتخاب ماه که همون قسمت report است وجود نداره من قسمت رو به منو ها اضافه کردم با ویرایش این سه پوشه admin_task admin_tasks admin_views قسمت add فایل achievement بقیه رو هم بگم که در 5قسمت کدهایزیر رو اضافه کردم [} function getreports(){ $database =& JFactory::getDBO(); $database->setQuery( " SELECT p_id value,period_name text" ." FROM #__joomreports_reports" ); $reports[] = JHTML::_("select.option", '-1', JText::_('اreports'), 'value', 'text' ); $this->reports = array_merge( $periods, $database->loadObjectList()); }[/php]] و همچنین کد های زیر [//reports $this->getreports(); $lists['reports']=JHTML::_("select.genericlist",$this->reports, 'period_id', 'class="inputbox" size="1" ', 'value', 'text',$row->reports_id );] اضافه کردم و منو اضافه شد ولی مطمئنا جایی دیگه هم باید ویرایش بشه . چون با اینکه منو اضافه شد ولی یک منو تکراری به وجود آمد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر