azarmehr 18 ارسال شده در دی 90 با سلام خدمت دوستان قدیمی. دوستان من میهوام هاستم رو عوض کنم یک هاست ابری رو گرفتم اما اصلا بلد نیستم با اون کار کنم. ممنون میشم کسی انتقال رو برام انجام بده ویا این کار رو به من یاد بده... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز اطلاعات ftp هر دو سایتتون رو برام ایمیل کنید تا براتون انتقال بدم اگر شما از جوملا استفاده میکنید با افزونه آکیبا هم میتونید بکاپ بگیرید و روی هاست جدید انتقال بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در دی 90 درود مشکل من اینه که نمیدونم روت من کدوم هست. و بعد از انتقال چطور با کنترل پنل باید کار کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در دی 90 شما بعد از ورود به هاست به قسمت فایل منیجر برید و در اونجا پوشه ای به نام زیر هست www یا public_html شما با وارد شدن به یکی از این پوشه ها وارد روت سایت میشوید اگر خواستید میتونید فایل و اطلاعات هاست رو برام ایمیل کنید تا کارهاشو براتون انجام بدم rashidhosseini62@gmail.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر