رفتن به مطلب
عرفان

سوال:چگونگی تعیین سقف فضای معین برای یک سابدامین یا ادان دامین

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان گرامی

من می خوام که یه اسکریپت آپلود واسه سایتم نصب کنم(روی سابدامین یا توسط ادان دامین).

موضوع اینه که می خوام واسش یه سقفی تعیین کنم که مثلا تا 60 مگابایت از فضای هاستم رو بیشتر نتونه استفاده کنه، آیا کسی میدونه من چه جوری باید این کار رو انجام بدم؟ آیا اصلا این امکان وجود داره؟

من تو فروم هم جست وجو کردم ولی متاسفانه چیزی پیدا نکردم، اگه قبلا درباره این موضوع بحث شده ممنون می شم منو به اون تاپیک هدایت کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان گرامی

من می خوام که یه اسکریپت آپلود واسه سایتم نصب کنم(روی سابدامین یا توسط ادان دامین).

موضوع اینه که می خوام واسش یه سقفی تعیین کنم که مثلا تا 60 مگابایت از فضای هاستم رو بیشتر نتونه استفاده کنه، آیا کسی میدونه من چه جوری باید این کار رو انجام بدم؟ آیا اصلا این امکان وجود داره؟

من تو فروم هم جست وجو کردم ولی متاسفانه چیزی پیدا نکردم، اگه قبلا درباره این موضوع بحث شده ممنون می شم منو به اون تاپیک هدایت کنید.

وقتی شما به وسیله ادون دامین یه دایرکتوری را به دامنه جدید اختصاص میدی برای شا یک اف تی پی نیز می سازه

بعد از ساخت ادون دامین وارد قسمت ftp account بشید و فضای اختصاص یافته

با اون اف تی پی رو از قسمت Change Quota بزارید مثلا 60 مگ

در مورد ساب دامین هم فرقی نمیکنه چون زمانی که شما یک ادون دامین میسازی به صورت خودکار یک ساب دامین نیز ساخته میشه که همون روش رو باید در موردش اجرا کنی

لینک به ارسال

سلام دوستان گرامی

وقتی شما به وسیله ادون دامین یه دایرکتوری را به دامنه جدید اختصاص میدی برای شا یک اف تی پی نیز می سازه

بعد از ساخت ادون دامین وارد قسمت ftp account بشید و فضای اختصاص یافته

با اون اف تی پی رو از قسمت Change Quota بزارید مثلا 60 مگ

در مورد ساب دامین هم فرقی نمیکنه چون زمانی که شما یک ادون دامین میسازی به صورت خودکار یک ساب دامین نیز ساخته میشه که همون روش رو باید در موردش اجرا کنی

ممنون از پاسختون

ولی ftp اکانت برای ادان دامین موجوده ولی واسه سابدامین همچین چیزی وجود نداره، آیا خودم باید یه اکانت اف تی پی واسش بسازم؟

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...