parham shakib 0 ارسال شده در دی 90 سلام به همه دوستان خوب جومینایی برای یه سایت خیریه یه قالب میخوام این سایت موسسه محک www.mahak-charity.org اگه قالبش رو دارید ممنون میشم برام لینک بزارید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز این قالب تجاریه اگر درخواست چنین قالبی رو داری میتونی سفارش بدی گروه جومینا طراحی های خوبی دارن اگر هم خواتی من طراحی کنم پیغام شخصی بزار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز جومینا همیشه مایل به شرکت در فعالیت های خیریه هست اگر خواستید ما قالب های خیریه داریم و اگر قالب اختصاصی بود درصورتی که خود شما این سایت را رایگان طراحی می کنید ما بصورت رایگان برایتان قالب را طراحی می کنیم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parham shakib 0 ارسال شده در دی 90 اقای ستار رضایی ممنون میشم قالب های خیره رو در اختیارم قرار بدید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز برای خیریه باید طراحی کنم لطفاً در پیام خصوصی در تماس باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر