saeedfweb 0 ارسال شده در دی 90 درود بر شما من می خوام که کامپوننت تماس با ما رو توی یه صفحه قرار بدم روشی وجود داره؟ با سپاس 1: سرچیدم پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirv60 7 ارسال شده در دی 90 مگه ملت چیکار می کنن؟؟ توی یه صفحه قرارش می دن دیگه/ یه منوی جدید تعریف کن از نوع "تماس" . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز شما بگویئد دقیقا مشکلتان چیست تا دوستان کمکتان کنند !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedfweb 0 ارسال شده در دی 90 مگه ملت چیکار می کنن؟؟ توی یه صفحه قرارش می دن دیگه/ وضعیت اعصاب داغونه ها! آقا من معذرت می خوام که یه سئوال الکی پرسیدم دوست عزیز شما بگویئد دقیقا مشکلتان چیست تا دوستان کمکتان کنند !!! یه صفحه ای متن نه تماس با ما دارم به دلیلی می خوام فرم تماس رو توش داشته باشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در دی 90 شما میتونید از افزونه ماژول در مطلب استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در دی 90 شما می خواهید در داخل متنی فرم داشته باشید درست است ؟ برای اینکار شما می توانید فرم سازBreezingForms را دانلود کنید فرم تان را بسازید این کامپوننت همراه خود یک ماژول هم دارد بعد پلاگین درج ماژول در مطلب را هم نصب کنید و از این طریق فرمتان را داخب مطلب به نمایش بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hesooom 0 ارسال شده در مرداد 91 خسته نباشید. من همین مشکل رو با rsform دارم. میخوام توی یک قسمت از صفحه سایتم یه فرم داشته باشم. که توی تمام صفحه ها باشه. چطور باید اینو بزارم توی یک موقعیت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asemanmgh64 0 ارسال شده در فروردین 92 با سلام دوستان منم همین مشکل رو دارم از rsform استفاده میکنم ولی میخام بجای اینکه از یه منو لینک بدم، فرم رو وسط متن قرار بدم اگه ماژول بود به راحتی میشد این کارو کرد، ولی فک نکنم با فرم ساز من بشه خواهشا کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود دوستان لطفن اسپم ندید برای نمایش منو یا کامپوننت در صفحه اول بنده قبلا یه پلاگینی معرفی کرده بودم که دقیقن همین کار رو میکرد بدون هیچ گونه مشکلی بفرمایید: http://extensions.joomla.org/extensions/core-enhancements/coding-a-scripts-integration/embed-a-include/8741 ببینید روی برچسبش فقط برای جوملا 2.5 . 3 زده ولی وقتی گزینه دانلوش رو زدید وارد joomlacode میشوید که زیر ستون files دو فایل برای دانلود قرار داده شده است که اولی ان برای جوملا 1.5 و بعدی برای 2.5 و 3 است اینم آموزشش : http://forum.joomina.ir/topic/17914-%D9%BE%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D8%B1%D8%AC-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D8%A7%D8%AA-plugin-include-component-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-25/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر