fcmatoo 40 ارسال شده در دی 90 دوستان یکی از من می خواهد یک سایت برایش بزنم که منویش اتوماتیک به عوض شود یعنی به عنوان مثال من یک منو دارم به عنوان کتاب که زیر منوهایش باشد کتاب اول ، کتاب دوم ، کتاب سوم بعد از مدتی کتاب اول اوتماتیک حذف شود و کتاب چهارم اتوماتیک به جای او بشنید یعنی زمانی که من مطلب کتاب چهارم را گذاشتم اتوماتیک آنجا بشنید امیدوارم منظورم را خوب رسانده باشن ممنون می شوم راهنمائی ام بکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirv60 7 ارسال شده در دی 90 منوی شما می تونه از عناوین مطالبت برداشته بشه، یعنی مثلا تصادفی عناوین مطالبت رو نشون بده تو منو. می تونی از ماژول آخرین و ... استفاده کنی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در دی 90 کمی بیشتر اهنمائی ام کنید در ضمن من نمی خواهم تصادفی نمایش داده شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirv60 7 ارسال شده در دی 90 از ماژول های چینش مطالب استفاده کن. ماژول آخرین اخبار ماژول اخبار مهم ماژول گلوبال نیوز و ... حتی می تونی یه ماژول داشته باشی که به طور دستی به مطالبی که می خوای لینک بدی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در دی 90 ممنون ولی اینا چه ربطه به منو داره ؟ اینا چطوری به منو اضافه بشوند ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر