saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در دی 90 سلام من سرور را جابجا کرم بعد از اینکه اطلاعات و دیتابیس را به طور کامل جابجا کردم یکی از دامین هام صفحه اصلیش باز میشه ولی رو هر لینک کلیک میکنم ارور 404 not found The requested URL /education/photoshop-section/download-brush/symbols.html was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. میده کسی راه حلی برای این موضوع داره ؟من بکاپ از دیتا بیس دارم اگه جوملا را از دوباره با بکاپ دیتا بیس قبلی نصب کنم اطلاعاتم به همان صورت قبل نمایش داده میشه یا خیر ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 سلام من سرور را جابجا کرم بعد از اینکه اطلاعات و دیتابیس را به طور کامل جابجا کردم یکی از دامین هام صفحه اصلیش باز میشه ولی رو هر لینک کلیک میکنم ارور 404 not found The requested URL /education/photoshop-section/download-brush/symbols.html was not found on this server. Additionally' date=' a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. میده کسی راه حلی برای این موضوع داره ؟[/quote'] با سلام مطمئن هستید جابجایی در مورد سیستم این دامین هم درست انجام شده؟ کنترل پنل سرور قبلی از چه نوع بوده و کنترل پنل جدید چه نوع؟ از سئو بهره می برید؟ فایل htaccess رو هم بررسی کنید مسیرهای tmp و logs رو بررسی کنید من بکاپ از دیتا بیس دارم اگه جوملا را از دوباره با بکاپ دیتا بیس قبلی نصب کنم اطلاعاتم به همان صورت قبل نمایش داده میشه یا خیر ؟ مطالب و یوزرهاتون کامل بر می گرده ولی در مورد افزونه هایی که قبلا بعد از نصب جوملا اضافه کرده بودید خیر! چون پوشه ها وفایلهای مربوط به اون افزونه ها در جوملای جدیدتون نیست! (راه کار: استفاده از جداول مربوط به مطالب و یوزرها و نصب مجدد اون افزونه ها...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در دی 90 با سلام مطمئن هستید جابجایی در مورد سیستم این دامین هم درست انجام شده؟ کنترل پنل سرور قبلی از چه نوع بوده و کنترل پنل جدید چه نوع؟ از سئو بهره می برید؟ فایل htaccess رو هم بررسی کنید مسیرهای tmp و logs رو بررسی کنید من بکاپ از دیتا بیس دارم اگه جوملا را از دوباره با بکاپ دیتا بیس قبلی نصب کنم اطلاعاتم به همان صورت قبل نمایش داده میشه یا خیر ؟ مطالب و یوزرهاتون کامل بر می گرده ولی در مورد افزونه هایی که قبلا بعد از نصب جوملا اضافه کرده بودید خیر! چون پوشه ها وفایلهای مربوط به اون افزونه ها در جوملای جدیدتون نیست! (راه کار: استفاده از جداول مربوط به مطالب و یوزرها و نصب مجدد اون افزونه ها...) موفق باشید مطمئن هستید جابجایی در مورد سیستم این دامین هم درست انجام شده؟ مثل بقیه دامین هام اطلاعات را جابجا کردم کنترل پنل سرور قبلی از چه نوع بوده و کنترل پنل جدید چه نوع؟ سرور قبلی هم لینوکس جدید هم WHM/linux پنل نمایندگی گرفتم . از سئو بهره می برید؟ سئو پیش فرض جوملا فایل htaccess رو هم بررسی کنید مسیرهای tmp و logs رو بررسی کنید الان دارم بررسی میکنم ببینم مشکل حل میشه ممنونم از پیگیری شما دوستان عزیز فایلhtaccess را با یکی از دامین هام جابجا کردم مشکل حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر