google 0 ارسال شده در دی 90 سلام دوستان من دنبال نسخه آخر فروشگاه ساز ویرچومارت فارسی هستم توی نت لینکهای زیادی بود ولی یا مشکل در فارسی سازی داشتند یا نسخه قدیمی بودند از دوستان خواهش می کنم اگه ممکنه لینک دانلود نسخه فارسی 1.1.6 یا 1.1.7 و جدیدتر رو اگه دارند قرار بدند توی انجمن جستجو کردم چیزی پیدا نکردم توی فروشگاه جومینا مارکت دیدم ولی می خوام رایگان باشه ممنون می شم کسی از دوستان کمکم کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام فکر نمی کنم نسخه رایگانش بصورت فارسی موجود باشه اگر هم باشه ترجمش ناقصه چون خیلی کار میبره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
google 0 ارسال شده در دی 90 ممنون از بقیه دوستان خواهش می کنم در صورت اینکه لینک این افزونه رو دارند قرار بدند با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام پاسخ همونی هست که جناب دفاعی فرمودند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر