rezajaf 21 ارسال شده در دی 90 با سلام من یک ماژول میخوام که وقتی مطلبی از یک سایت کپی میکنم اون مطالب که شامل(عکس،فایل برای دانلود و غیره) میشه رو توی هاست خودم آپلود کنه. کسی نیست جواب بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در دی 90 با سلام من یک ماژول میخوام که وقتی مطلبی از یک سایت کپی میکنم اون مطالب که شامل(عکس،فایل برای دانلود و غیره) میشه رو توی هاست خودم آپلود کنه. کسی نیست جواب بده به نظرتون این شدنی هست اش ؟اګر هم بشه با ماژول نمیشه و باید از یک پلاګین استفاده کنید تازه اګر این سایت لینک هاش از سایت های اشتراک فایل باشه که تایمر دارن اونوقت چه می کنید . عکس رو می شه کاریش کرد ولی فایل رو نمی تونم بګم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezajaf 21 ارسال شده در دی 90 با سلام من یک ماژول میخوام که وقتی مطلبی از یک سایت کپی میکنم اون مطالب که شامل(عکس،فایل برای دانلود و غیره) میشه رو توی هاست خودم آپلود کنه. کسی نیست جواب بده به نظرتون این شدنی هست اش ؟اګر هم بشه با ماژول نمیشه و باید از یک پلاګین استفاده کنید تازه اګر این سایت لینک هاش از سایت های اشتراک فایل باشه که تایمر دارن اونوقت چه می کنید . عکس رو می شه کاریش کرد ولی فایل رو نمی تونم بګم . اگه عکس باشه بهتره چون واسه فایلام میتونم کاری بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در دی 90 می تونید از کامپوننت feedgator استفاده کنید feedgator از طریق rss سایت مورد نظر مطالب رو کپی و در سایت شما ذخیره می کنه بعضی از قالبیتهای feedgator: ایمپورت مطالب به صورت خودکار ایمپورت عکس ها و متنها در سایت و هاست شما مدیریت جامع و کامل و... از لینک زیر می تونید این افزونه رو دانلود کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezajaf 21 ارسال شده در دی 90 سلام دوست عزیز کدومه لینکش پس؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر