raminramz 0 ارسال شده در دی 90 با سلام خدمت دوستان و مدیران جومینا من جوملای 1.5 خود را به جوملا 1.7 ارتقا دادم حالا جی کامنتی که روی 1.5 نصب بود رو 1.7 اجرا نمیشه مشکل داره حالا من نظر های قبلیم رو چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا راهی هست ؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در دی 90 با سلام دوست عزيز يك سرى افزونه هاى جوملا 1.5 با جوملا 1.7 همخوانى ندارند جى كامنت هم يكى از اون هاست . جى كامنت براى جوملا 1.7 تجارى هست و رايگانش فكر نمى كنم باشه و در باره كامنت ها هيچ كارى نميشه كرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminramz 0 ارسال شده در دی 90 حالا یه سوال اگه جی کامنت تجاریش یا بعدا رایگانش رو گیر بیاریم میشه جی کامنت رو مثل خود جوملا ارتقا داد؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 90 باید خدمت کلیه دوستانی که از Jcomments قبلاً در 1.5 استفاده می کردند عرض کنم که آقای اندی شارمن و گروه udja یک کامپوننت ساخته اند که در آن به وارد کردن نظرات از jcomment هم اشاره شده است و برای جوملا 1.7 انتشار داده شده است Udja Comments نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در دی 90 اين دقيقا چى كار مى كنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminramz 0 ارسال شده در دی 90 اگه این فارسیش بود خوب بود کامض.ننتی هست که با ارتقا جوملا مشکل نداشته باشه ؟ آخه جوکامنت نظراتش تو صفحه اصلی ثبت نمیشه یا تو نور ابزار مطالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 90 این کامپوننت دقیقاً مشابه همون افزونه نظرات Jcomments هست. کلاً با ارتقاء جوملا حتی اگر آن افزونه برای 1.7 هم منتشر شده باشد شما مجبور به حذف قبلی و استفاده از نسخه 1.7 آن هستید. در مورد نمایش نظرات بگم که اگر به سایت اصلی افزونه جی کامنت نگاه کنید ماژول برای نمایش نظرات داره که در کناره سایت جدیدترین نظرات را نمایش داده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminramz 0 ارسال شده در دی 90 یعنی توجوملا اگه ارتقا بدی همه ی نظرات میپره دیگه؟ آره؟ اینطوری خیلی بده که آیا کامپوننتی هست که با ارتقا جوملا مشکلی نداشته باشه؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام ببینید وقتی شما ویندوزتون رو عوض کنید باید تمام نرم افزارهای رو دوباره نصب کنید وقتی ارتقا میدید به نسخه بالاتر هم باید افزونه های سازگار با اون نسخه رو نصب کنید همیشه قبل از انجام چنین کارهایی یک بک آپ از سایتتون بگیرید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminramz 0 ارسال شده در دی 90 من مشکلم نگه داشتن کامنتامه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 می تونید از جداول دیتابیس مربوط به افزونه موردنظرتون بک آپ بگیرید بعد از نصب مجدد افزونه در جوملا 1.7 اونا رو وارد کنید البته ممکنه این روش جواب بده پس بهتره قبل از انجام اینکار از سایتتون حتما بک آپ بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminramz 0 ارسال شده در دی 90 بعد میشه از بک آپ جدول های یک کامپوننت برای یک کامپوننت دیگه استفاده کرد؟ مثلا کامنت های جوکامنت رو بریزیم رو جی کامنت؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در دی 90 شما هر كارى بكنيد نمى تونيد كامنت هارا نگه داريد تنها راهش خريدارى JCOMMENT براى جوملا 1.7 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminramz 0 ارسال شده در دی 90 آهان پس جدول های جی کامنت فقط به جی کامنت میخوره ممنون عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر