hamseda1986 0 ارسال شده در دی 90 سلام. من چند تا عکس دارم،می خواهم بعد از چند دقیقه عوض بشوند، نمی دونم تو جوملا چطوری اینکار رو بکنم ؟ من فایل فلشم طراحی کردم،آدرس فایل فلش رو به جای آدرس عکس گذاشتم،اصلا نشون نمی ده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام برای اینکار می تونید از اسلایدرها استفاده کنید تو انجمن خیلی معرفی شده کمی جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز بجای فلش ااز اسلایدر تصاویر که بینهایت افزونه موجود هست ، استفاده کنید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamseda1986 0 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز بجای فلش ااز اسلایدر تصاویر که بینهایت افزونه موجود هست ، استفاده کنید :thankyou: سلام.، من منظورم هدر سایت هست. می تونید اسم یکی از بهترین افزونه رو نام ببرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در دی 90 میتونین واسه هدر موقعیت تعریف کنید و ماژول اسلایدر را فراخوانی کنید دوست عزیز واسه جوملا اسلایدر خیلی زیاده و با استایل های متفاوت ... تو خود جومینا چندتا بصورت فارسی هم ارائه شده... اما من برای اکثر سایت ها از این افزونه استفاده میکنم autson slideshow ... نمیدونم تجاری هست یا رایگان اما سرچ کنین تو نت پیدا میکنین :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام برای اسلایدر اگر از جستجوی پیشرفته در بالای سایت استفاده کنید بهتر به نتیجه میرسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamseda1986 0 ارسال شده در دی 90 سلام،من افزونه mod_AutsonSlideShow دانلود کردم. چه طوری می توتنم هدر اصلی سایت حذف کنم،بعد از این ماژول استفاده کنم؟ من وقتی موقعیت ماژول رو هدر چیزی نمایش نمی دهد. ممنون می شوم اگر بگید کلا من چه طوری از این افزونه استفاده کنم تا هدر اسلایدی بشود؟ من آدرس عکس هدرم در قسمت css است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز میتونین دمو بدین یا اینکه با دستور ?tp=3 ببینید آیا در هدرتون موقعیت هست یا نه؟؟؟؟ اگر نباشه باید در index.ph که تو انجمن اگر جستجو کنید نحوه ایجاد موقعیت وجود داره و به اون طریق موقعیت ایجاد کنید و ماژول را در اون موقعیت فراخوانی کنید..... :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر