navabweb 0 ارسال شده در دی 90 دوستان سلام پسورد من ه-ک شده به Phpmyadmin سر زدم,یعنی تغییرش دادم ولی باز هم وارد نشد,2 هفته دارم جستوجو میکنم هرجا سر زدم فقط همین یک آموزش بود (Jos_Users) گفتن یه کمپوننت هست برای ریست کردن پسورد خواهش میکنم کمک کنید,هر راهی هست به من بگید که خیلی ثواب میکنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام در صورت امکان اطلاعات هاست + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید براتون انجام بدم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navabweb 0 ارسال شده در دی 90 یک دنیا ممنون از شما آقای فرحزادیان عزیز نمیدونید چقدر این روزا حالم گرفته بود واقعا منو خوشحال کردین واقعا دعا برای شما کمه امیدوارم که همیشه تو زندگی موفق باشد باز هم ممنون:thankyou::heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در دی 90 خب به ماهم بگيد چه جورى درستش كنيم ياد بگيريم:dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر