rahnama 0 ارسال شده در دی 90 سلام در ادرس زیر دوستمون لطف کردن فروشگاه ساز قرار دادن من دانلود کردم اما وقت باز کردن فایل پسورد میخواد .اونجا نوشته بود به مناسبت عید عمومی شد http://www.joomina.ir/joomla-extension/preparedwebsite/selling/150-shopmaker-joomina.html لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام www.joomina.ir یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnama 0 ارسال شده در دی 90 دوباره سلام از جواب ممنون اما حالا یک سوال دیگه پیش امد من رفتم درقسمت گسترش ها که کامپوننت رانصب کنم میگه بسته نصبی پیدا نمیشه راهنمایی بفرمایید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام قبلا در این باره بحث شده سرچ کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnama 0 ارسال شده در دی 90 دوباره سلام خدمت دوستان من هرچی دنبال بحث پیدا نشدن بسته نصبی گشتم.پیدا نکردم لطفا اگر لینکی را در خاطر دارید اینجا قرار بدید یا لطفا کمک کنید کامپوننت فروشگاه ساز فوق نصب نمی شه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnama 0 ارسال شده در دی 90 خوب مشکل من تو این مورد حل شد . بی دقتی از اینجا بود که این فایل دانلودی فروشگاه ساز نبود یک بک آپ از جوملا بود که فروشگاه ساز داخل اون نصب است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر