alim123 10 ارسال شده در دی 90 سلام دوست گل جومینایی من سایتم و 3 هفته س اپ کردم ولی اصلا تو گوگل ایندکس نمیشه که هیچ دامنه رو هم سرچ می کنم اصلا نمیاره !!!! کسی نمیدونه علتش چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در دی 90 سلام هزار تا دلیل داره که هزار بار هم در باب اون در انجمن صحبت شده! جستجو کنید، مبانی مرتبط با موتورهای جستجو را مطالعه کنید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bayat 1 ارسال شده در دی 90 شاید سایت را هنوز به گوگل تعریف نکردی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 90 وارد حساب کاربری خود در گوگل ش.ید و از طریق گوگل وبمستر سایت خود را به گوگل معرفی کنید و مراحل خواسته شده را انجام دهید ! معمولا حتی اگر اگر سایت رو هم به گوگل معرفی نکنید آدرس دامنه را پیدا خواهد کرد اون هم بعد از این مدت ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در دی 90 درود . یک مثال برای شما خواهم زد . اگر به فرض مثال کار شما مکانیکی باشد و در آن کار مهارت خوب و کار عالی تحویل داده باشید شما نمی روید به یک شرکت بگوید من مکانیک خوبی هستم و منو استخدام کن بلکه آن شرکت می اید و به شما می گوید در شرکت بنده کار کن ( البته اگر حرفه ای باشید ) سایت ها هم چنین مواردی را دارند . البته معرفی به گوگل هم بی تاثیر نیست ایدوارم منظورمو توانسته باشم برسونم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز توی نت سرچ کن سایت های رایگانی هست که سایت شما را به موتورهای جستجوگر معرفی میکنند و درآنها ثبت میکنن شما با عنوان ثبت سایت در موتورهای جستجوگر توی نت سرچ کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر