j1752 4 ارسال شده در دی 90 سلام من يه قالب با ارتيسر 3 طراحى كردم و گذاشتم توى سايتم بعد هر كارى مى كنم منو هاش مثل توى ارتيسر كه اين جورى هست نميشه و اين جورى ميشه دمو از سايتم نمى تونم بگذارم چون بستست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در دی 90 اگر منظورتون منوی عمودی باشه باید پسوند کلاس ماژول را art-vmenu بدین :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در دی 90 ببخشيد ممنون درست شد اما يك سرى منو هم زير هدر هست كه مخواهم بياد پايين اون ها را بايد كلاسش را چى بنويسم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در دی 90 ببخشيد ممنون درست شد اما يك سرى منو هم زير هدر هست كه مخواهم بياد پايين اون ها را بايد كلاسش را چى بنويسم؟ متاسفانه من متوجه منظورتون نشدم منظورتون منوی بالا یا همون user3 هست؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در دی 90 من يه مدل مانند اين طراحى كردم براى قالبم حال كلاش را بايد چى بگذارم تا درست شه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در دی 90 کلاس نداره !!! کافیه منو رو در موقعیت user3 انتشار بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر