leksoz 95 ارسال شده در دی 90 سلام دوستان من هدر سایتم موقعیتی نداره...تنها ادرس عکس داخل css ها فراخوانی شده... حالا میشه در همین موقعیت هدر از تب استفاده کرد؟دقیقا مثل تب بالای همین انجمن که 4 صفحهای هم هست به نامهای: * اطلاعيه * مطالب مهم ! * قوانين * بستن بازم میگم من موقعیتی برای هدر ندارم!پس نمیتونم ماژول تب رو نصب کنم و در موقعیت هدر قرار بدم جای عکس فعلی... ممنون میشم کسی راهنماییم کنه...(گل) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hc1supcenter 0 ارسال شده در دی 90 سلام دوست عزیز برای اینکه تب استفاده کنی باید ماژولش رو فعال کنی ساخت یه موقعیت برای هدرت کار خیلی ساده ای هست آموزش ساخت موقعیت جدیذ در قالب رو که توی انجمن هست مطالعه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در دی 90 شما از تب ساز های جومینا میتونید استفاده کنید و اگر برنامه نویسی بلد باشید با css هم میتونید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 عزیز مشکل موقعیت هدر نیست... مشکل اینه که هدر من داخل موقعیت نیست که هدر رو در اون موقعیت غیر فعال کنم و ماژول تب رو در اون موقعیت قرار بدم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در دی 90 عزیز مشکل موقعیت هدر نیست... مشکل اینه که هدر من داخل موقعیت نیست که هدر رو در اون موقعیت غیر فعال کنم و ماژول تب رو در اون موقعیت قرار بدم! سلام عزیز با استفاده از اموزش های انجمن یه موقعیت در بالای سایتت ایجاد کن و بعد تب ها رو درونش قرار بده! :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر